Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 25/09/2018

Scroll to top

Top

All-in Bruiloft bij Citta Romana Trouw-en feestlocatie

All-in Bruiloft

Jouw all-in bruiloft begint natuurlijk met de onvergetelijke trouwceremonie. Hèt belangrijkste moment van dé dag! Het moment dat jullie elkaar het JA-woord geven staat voor altijd in je geheugen gegrift.
Wist je dat Citta Romana een officiële trouwlocatie is van de gemeente Hellevoetsluis? Dat betekent dat je hier elkaar ook het ja-woord kunt geven ten overstaan van de ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Zo biedt één locatie alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag, feest én bruidsnacht.

De mooiste dag van je leven vier je het liefst in de mooiste omgeving. Na een sfeervolle fotosessie aan het strand, kun je met je gasten lekker diner in Restaurant Duinhoek. Met mooi weer kun je ook buiten zitten en is er plaats voor  maar liefst 300 gasten. Door de ligging in Resort Città Romana kun je na het feest overnachten in de luxe villa’s.Geen gedoe met taxi’s of autorijden maar overheerlijk slapen, uitrusten en relaxen in een luxe villa. Er is voldoende aanbod voor het bruidspaar én de gasten.

Om het jullie makkelijk te maken, bieden zij een All-in Bruiloftsfeest aan voor slechts € 3.850! Hiermee heb je een tot in de puntjes verzorgd feest zonder verrassingen achteraf. Dit hoort er allemaal bij:

• Ontvangst voor 20 personen inclusief bruidspaar, met koffie/thee én bruidstaart.
• Driegangendiner voor 20 personen met keuze uit: verschillende soepen, vlees/vis en grand dessert.
• Receptie/feest voor 100 gasten van 20.00 tot 24.00 uur. Ontvangst met koffie/thee en soesjes. In de loop van de avond een koud en warm bittergarnituur. De muziek wordt verzorgd door een deejay.
• Overnachting voor het bruidspaar in een luxe, versierde villa waar de volgende ochtend een champagneontbijt wordt geserveerd.
• Diverse drankjes de hele dag door: koffie en thee, frisdrank, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd.

Heb je andere wensen die beter bij jouw feest passen? We doen het graag voor je! Laat het ons gerust weten.

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.