Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/01/2018

Scroll to top

Top

Bruidegom: Cossmo 2015

Cossmo 2015: een collectie vol verfijning.

Cossmo lanceerde zijn eerste collectie in de lente van 1990. Deze collectie, ontworpen door Emiel Heylen, werd geprezen door zijn unieke combinatie van sterke, kwalitatieve materialen en goed vakmanschap. Pakken, blouses, stropdassen, schoenen, riemen en accessoires kwamen voort uit dit succesvolle concept.

Tegenwoordig zijn we twintig jaar verder en is het succesvolle verhaal van het merk compleet. Een team van toegewijde, creatieve mensen zorgen voor het creëren van dromen. Jouw droom willen zij ook wel vervullen. Cossmo staat ervoor luxe producten met een hoge kwaliteit te leveren, Je bent bij hen aan het juiste adres! Pakken met verfijning zijn ook weer te vinden in de collectie van 2015.

De collectie van Cossmo  is geweven door de beste Italiaanse wevers: de kwaliteit van Cossmo is ongeëvenaard. De nieuwe designs en modellen gaan vooraf aan de laatste trends. Door de details, de originaliteit en de harmonie tussen het kledingstuk en de accessoires, creëert Cossmo een unieke verschijning van de bruidegom.

Doordat de pakken van Cossmo gemaakt zijn met expertise en gebaseerd zijn op diepgewortelde tradities, zijn de collecties op veel plekken in de wereld geliefd. Gepassioneerde kleinhandelaars in bruidskleding verkopen deze pakken maar wat graag.

“Accompany the woman of your dreams, in the suit of your dreams. We want to create dreams, and fulfil yours.”
– Cossmo

(begeleid de vrouw van je dromen, in het pak van je dromen. Wij willen dromen creëren en jouw droom vervullen)

Het idee is om je identiteit te vinden via je kleding. Jouw outfit moet een reflectie zijn van je persoonlijkheid. De collectie van Cossmo heeft pakken met fijne details en speciale design. Kleding met stijl: perfect to wear.

Terug naar overzicht

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.