Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 22/01/2019

Scroll to top

Top

Bruidsmodeshow WeddingFair voor bruid en bruidegom

Voor Bruidsparen die trouwen in 2018 en 2019:
Bruidsmodeshow Door WeddingFair Nederland

De mooiste shows met de allernieuwste collecties voor bruid én bruidegom. Meer dan 100 modellen op de catwalk!

bruidsmodeshows koonings

 

Ook jij kunt jouw trouwjurk vinden op de catwalk van WeddingFair.

Op 7 januari 2018 organiseert Weddingfair een bruidsmodeshow in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Bezoekers zijn van 11.00 tot 17.00 welkom.

Belangrijk om te weten!
Er zijn 2 VERSCHILLENDE shows!!

De modeshow start om 12:30 met deel 1. Om 15:00 uur gaan we verder met deel 2 van de show. Zo krijg je dus het dubbele aantal trouwjurken, trouwpakken en kinder-bruidsmode te zien!

Bestel nu jouw voordeeltickets 2=1; met z’n tweeën naar de shows en de beurs voor de prijs van 1! Deze early bird prijs is geldig tot 5 januari 2018! Daarna zijn de kaarten alleen verkrijgbaar aan de zaal.

ALLEEN SPECIAALZAKEN OP DE CATWALK

De jurk (of het pak) van je dromen koop je natuurlijk bij een speciaalzaak. Bij WeddingFair Etten-Leur vind je de top-aanbieders van bruidsmode en trouwkostuums allemaal op de catwalk.

KOM KIJKEN NAAR DE COLLECTIES VAN :
* Black Tie Trouwkostuums en gelegenheidskleding
* HIP! Weddingdesign
* Henri’s Ladies & Gents Trouwkostuums
* D-Dreams Bruidsmode
* C’est Moi Bruidsmode
* Jenny’s Bruidsmode
* Bloembinderij ’t Groene Hart
* Bruidsgalerie Très Jolie
* Luizter live ceremonie muziek

TROUWJURKEN EN TROUWPAKKEN 2018 OP DE CATWALK

Natuurlijk kun je de looks van de trouwjurk het beste bekijken op mannequins die de verschillende collecties tot leven brengen. Beoordeel op je gemak de gebruikte stoffen, het lijnenspel, de coupe, de accessoires en de talrijke kleuren. Alle bekende merken zijn in de shows vertegenwoordigd en als jij je eigen pak wilt laten ontwerpen kun je terecht bij de maatkostuumbedrijven.

Met alle belangrijke collecties japonnen en trouwkostuums voor 2018 vindt de grootste bruidsmodeshow van West-Brabant en omgeving plaats op zondag 7 januari 2018 tijdens WeddingFair in Theater Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

Naast de bruidsmodeshows is er ook de Weddingfair trouwbeurs. Bezoekers zijn van 11.00 tot 17.00 welkom.

BRUIDSMODE-ONTWERPERS TONEN HUN STIJL VOOR JOUW DAG

Droomde je er als klein meisje al van of kwam het Huwelijksaanzoek totaal onverwachts. Hoe het ook is gegaan, het is zover, je gaat Trouwen en iedereen mag dat weten. Een geweldige tijd van voorbereidingen voor jouw unieke bruiloft is aangebroken.

En die tijd begint voor de meeste bruiden met het uitzoeken van de jurk. Met de bruidsmodeshows van WeddingFair zit je dan altijd goed. Professionele speciaalzaken brengen de nieuwste collecties voor het aanstaande trouwseizoen op de catwalk in Etten-Leur.

Tijdens de modeshows die om 12.30 en 15.00 uur plaats vinden worden er tientallen verschillende ontwerpen in de modeshow getoond.

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.