Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 11/12/2017

Scroll to top

Top

Carlo Pignatelli 2015

Carlo Pignatelli 2015 Carlo Pignatelli 2015

In de wereld van kostuums en bruidskleding heeft Pignatelli een revolutie teweeggebracht. Door zijn creativiteit en constante zoektocht naar innovatie ontstond het bekende redesign van stilistische vormen en vooral traditionele inhoud, iets wat kenmerkend is voor de mode van toen.

Inmiddels heeft de Italiaan al meer dan twintig collecties voor mannen én vrouwen op de markt gebracht. Helaas zijn de collecties voor de bruid nog niet in Nederland verkrijgbaar. Pignatelli’s mannencollecties zijn wel in de Nederlandse trouwpakkenzaken te vinden. Een van de mannencollecties bestaat uit een accessoirelijn van riemen en dassen. De pakken van Pignatelli zijn erg strak, chic en ideaal voor een bruiloft. Hippe bruidegoms met een vooruitstrevende blik en met vraag naar een strak gesneden pak vinden al snel de weg naar een van de collecties van Carlo Pignatelli.

Carlo Pignatelli aan het woord:
“In iedere collectie van mij vindt u een deel van mijn vorming (de kunst van de haute couture), een zorgvuldige zoektocht naar kwaliteit en innovatie. Dat zijn de basisbeginselen.”

“Dit jaar laat ik heel bijzondere colberts zien en óók een aantal nieuwe stijlen. De echte Carlo Pignatelli Cerimoni-liefhebber is hier op de goede plek: kostuum die ambachtelijk gemaakt zijn en tegelijkertijd vernieuwend ogen kun je hier vinden.”

“Ik probeer altijd een rode draad in mijn werk aan te brengen zodat de collecties voor de bruid en bruidegom perfect bij elkaar passen. Dit betekent dat ik de juiste kleur en stijl combineer met de wensen en verwachtingen van de bruidsparen.”

Nieuwsgierig geworden naar de bruidscollectie van 2015? In België zijn de vrouwencollecties van Carlo Pignatelli wél verkrijgbaar. Er is bijvoorbeeld een winkel in Antwerpen te vinden die deze collecties verkoopt. Kijk ook even op de site van Carlo Pignatelli!

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.