Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 11/12/2017

Scroll to top

Top

Crystalline Bridals

Crystalline Bridals 2016

Handmade with Love

Dít is MIJN trouwjurk

Crystalline Bridals is een jong snelgroeiend Nederlands merk voor bruiden die graag op HUN dag willen stralen! De jurken zijn opvallend en sereen tegelijkertijd. Ze benadrukken de natuurlijke schoonheid van elke vrouw en worden met liefde handgemaakt.
Juist hierdoor kan jouw trouwjurk altijd aangepast worden aan jouw figuur en smaak. Zo kan de lengte van het lijfje en van de rok zonder problemen worden veranderd om maar een voorbeeld te geven. Maar ook het type sluiting kan je zelf bepalen of zelfs een sleep toevoegen. En dat veelal zonder extra kosten.
Het is de droomjurk van ieder klein meisje met de ongekende pasvorm en comfort die je als aanstaande bruid verwacht van DE jurk waarin jij je speciaal voelt, mooi voelt, die magische klik als je weet ‘Dit is hem!’ Dit is MIJN jurk.

Magical Dreams

De collectie voor 2016: Magical Dreams, onderstreept dit en is rijk gedecoreerd met kant, strass en kralen. Het bevat zowel trendy tattoo jurken, sexy fishtails alsook de meer romantische kanten jurken en niet te vergeten onze unieke prinsessenjurken. Kan je geloven dat alle steentjes er een voor een met de hand opgezet zijn?
Alle jurken uit deze collectie zijn elegante combinaties van puurheid en sereniteit met aandachttrekkende details. De jurken worden met liefde handgemaakt en ademen exclusiviteit uit zonder een fortuin te kosten.

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.