Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/01/2018

Scroll to top

Top

Demetrios Platinum

Demetrios Platinum

Demetrios Platinum collectie Trouwjurken

Demetrios James Elias is een van de bekendste bruidsmode ontwerpers. Hij is geboren in Griekenland, maar is al snel geëmigreerd naar de Verenigde Staten. Hij hielp zijn ouders vaak bij hun kledingmakerij. Hierdoor heeft Demetrios met zijn passie zijn droom waar kunnen maken en is het familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde speler op de markt van bruidsmode!

Demetrios Platinum 2016 is een unieke collectie van Demetrios. Het is dan ook bijzonder dat wij al foto’s hebben van deze collectie. De collectie is ook in een beperkt aantal, zorgvuldig geselecteerde, Nederlandse bruidsmodezaken te koop.

Demetrios trouwjurken worden erkend over de hele wereld om hun hoge kwaliteit en verfijning. De nieuwe Platinum collectie van Demetrios is ook met meer ingewikkelde details. Wat ons is opgevallen aan deze collectie is dat er veel gebruik wordt gemaakt van illusionaire decoleté, bedekt met steentjes en glitters. Dit zie je ook terug op de rug. De nauwsluitende jurk maakt veel gebruik van deze details. Verder loopt die aan de achterkant wijd uit te waaieren in een soepele aangeknipte sleep.

Natuurlijk blijven de succesvolle bruidsjurken van koninklijke allure ook onderdeel uitmaken van de complete collectie. Demetrios maakt Prinsessenjurken voor de stralende klassieke bruid. Deze zijn uitgevoerd met een sweetheart hals en er wordt veel gebruikt gemaakt van steentjes, bling en Swarovski kristallen op het bovenstuk. De bustier loopt door tot de heupen en kan zelfs een deel vormen van de indrukwekkende rok. Verder heeft het een mooie wijde rok, gemaakt van tulle, die zorgt voor het prinsesseneffect.

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.