Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 19/01/2018

Scroll to top

Top

House of Mooshki trouwjurken

House of Mooshki trouwjurken weddingdress mooshki 2016

House of Mooshki Trouwjurken

House of Mooshki is gespecialiseerd in het maken van trouwjurken. Zo blijven zij de modewereld steeds weer verbazen met hun nieuwe creaties. Het modehuis blijft trouw aan de A-lijn die zo herkenbaar is voor de mode uit het midden van de vorige eeuw.

In het nieuwe seizoen 2016 is de essentie van mode van de late 50er en vroege 60er jaren tot leven gekomen, zoals Coco Chanel en Cristobel Balenciaga die hebben toegepast. Silhouetten tot aan vintage elegantie zijn opnieuw ontworpen voor de moderne bruid. De ontwerpers van de House of Mooshki trouwjurken 2016 zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Hoofdaccessoires, lange en wijde baljurken en strakke potlood jurken met afneembare rokken maken de show met tijdloze allure.

Naar aanleiding van de “nieuwe vintage” bruidsjurken collectie, heeft House of Mooshki, gespeeld met verschillende dimensies van drama tot respectvol, een moderne uitstraling te ontwerpen. Contrasten van verschillende satijn en kant, maar ook zachte en stijf tulles creëren romantisch geraffineerde composities met elementen die je zullen verbazen.

In het verlengde van de recente verfijning van haar nieuwste lijn, House of Mooshki blijft toegewijd aan de wensen en het lichaam van de bruid. Het toevoegen van kralen en zakken of wijzigen van een hals en mouw lengte kan bij een couture jurk van Mooshki worden gedaan. Zo lang de bruid precies weet wat ze wil om aan haar exacte behoeften te voldoen. Eindeloze mogelijkheden laten bruiden genieten van de perfecte trouwjurk.

 

Meer bruidsmode merken : BRUIDSMODE MERKEN OVERZICHT

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.