Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 19/10/2017

Scroll to top

Top

No Comments

Ja ik wil! Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja ik wil! Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja ik wil! Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag.

Wil jij trouwen in een Kasteel, aan het strand of in een romantisch hotel? Vier jouw huwelijk bij een van de officiële en unieke trouwlocaties in Nederland van Fletcher Hotels. Jij kunt jouw mooiste dag op één locatie laten verzorgen; van het huwelijk tot de receptie, het diner en een spetterende feestavond! Tot slot kun je overnachten waar er de volgende dag een heerlijk ontbijt op jullie wacht. Door onze jarenlange ervaring in het begeleiden van de meest uiteenlopende trouwfeesten, zal het jou en je aanstaande aan niets ontbreken! Onze unieke locaties in een prachtige omgeving vormen een ideaal decor voor zowel de huwelijksplechtigheid, het feest, de trouwreportage als jullie huwelijksnacht.

Jullie huwelijksdag in Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis is een prachtige locatie voor een betoverende huwelijksdag. Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis is een officiële trouwlocatie van Fletcher Hotels, dit betekent dat u elkaar uw jawoord kan geven in één van onze sfeervolle zalen. Na de ceremonie is het tijd voor een feestelijke toost op een gelukkig huwelijk. Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis beschikt over tal van mogelijkheden voor uw receptie. Met veel plezier verzorgen ook wij het diner van uw huwelijksdag. Gevold door een fantastische feestavond, waarna u hartelijk op één van onze mooiste hotelkamers wordt ontvangen met een heerlijke fles Champenoise. Zo kunt u samen nagenieten van uw prachtige huwelijksdag. Ja ik wil! Een unieke locatie

Jullie huwelijksdag in De Kalkovens

Aanmeren in een romantische sloep en een huwelijksceremonie onder een prachtige wilg met uitzicht op de haven. Een beter begin van uw huwelijksdag is er niet. Voor een uitgebreid buffet of culinair diner kunt u terecht in de authentieke zalen van de Kalkovens of in het moderne, naastgelegen Nautisch Kwartier. De Kalkovens & Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier bieden verschillende sfeervolle ruimtes die zeer geschikt zijn voor uw huwelijksfeest. In het bijzonder raden wij ons Blushuis aan. Deze stijlvolle ruimte met ijzeren ornamenten en een fraaie plavuizenvloer is geschikt voor maar liefst 200 gasten. Na een geweldig huwelijksfeest stapt u in een (huwelijks)bootje op weg naar uw bruidssuite in Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier.

Jullie huwelijksdag in Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningse Berg

Gelderland heeft een groot natuurgebied en biedt daarom prachtige plekjes voor een onvergetelijke huwelijkssluiting. Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg biedt een panoramisch zicht op het uitgestrekte natuurgebied. Zowel de ruime zalen als het terras bieden een zeer geschikte locatie voor een prachtig dag. Geniet van uw geluk wensen in de prachtige tuin bij mooi weer. Ook voor een culinaire invulling van uw huwelijksdag bent u aan het juiste adres. Om een fantastische dag goed af te sluiten, kunt u heerlijk blijven overnachten in onze moderne bruidssuite. Ook uw gasten zijn van harte welkom. Wij helpen u graag om deze bijzondere dag tot een onvergetelijke dag te maken!

Jullie huwelijksdag in Hotel-Restaurant De Mallejan

De Mallejan heeft de charme van een Engels landhuis en ligt in een prachtige omgeving midden op de Veluwe. Geef elkaar het jawoord in het klassieke restaurant dat een prachtig decor voor uw huwelijksceremonie vormt. De rode loper, modern klassieke kroonluchters en aansluitende serre maken het plaatje compleet. Bij mooi weer serveren wij de bruidstaart en Champagne op het terras. Vanaf het terras wandelt u zo het bos in waar u unieke huwelijksfoto’s kunt laten maken. Ook de culinaire invulling van uw huwelijksdag verzorgen wij graag. Een uitgebreide lunch, verrassende High Tea, culinair diner en heerlijke hapjes behoren tot de vele mogelijkheden. Voor een spetterende feestavond kunt u terecht in één van de stijlvolle zalen, het restaurant of de authentieke kelderbar compleet met Chesterfield banken. Uiteraard kunt u blijven overnachten in één van de comfortabele hotelkamers.

Submit a Comment

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.