Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 19/01/2018

Scroll to top

Top

Berta Bridal bruidsjurken

Berta Bridal

De mooie trouwjurken van de Israëlische ontwerpster Berta Bridal zorgen voor een gegarandeerde snik als je naar het altaar loopt. Wat de jurken prachtig maakt is het spanningsveld tussen ingetogen, lange mouwen en de sensuele lage halslijnen en rugdecolletés. De jurken zijn ronduit adembenemend.

Drama is zeker het woord voor deze collectie van trouwjurken. Vintage kanten jurken met een lange sleep voegen de allure van filmsterren toe, versterkt door een combinatie van parels, kralen en handgemaakte kant.

De foto’s zijn gemaakt in Noord-Italie, in een oude villa uit de 16e eeuw, de inspiratie voor de collectie van Berta Bridal ― West-Europa in de 15e en 16e eeuw. Je zult de gelijkenis vinden in het gebruik van complexe stoffen, lange mouwen en dramatisch lange slepen. Natuurlijk blijft het een jurk ontworpen door Berta Bridal en de jurken van haar hebben natuurlijk de dingen waar zij bekend om staat: lage halslijnen, open ruggen met diepe decolletés en de nauwsluitende silhouetten.

Het is gemakkelijk om Berta’s vingerafdruk in elk ontwerp te herkennen. De snit, de stoffen en natuurlijk de naden, allemaal van de hoogste kwaliteit. Het gebruik van parels en unieke kanten stoffen geeft de collectie een vintage touch en tijdloze elegantie.

Bekijk de mooie foto’s van de collectie Berta Bridal. Vrouwelijk, verleidelijk en elegant!

BERTA 2014 Ad Campaign

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.