Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 19/01/2018

Scroll to top

Top

COSMOBELLA Bruidsmode

Cosmobella bruidsmode collectie

by Demetrios

Demetrios James Elias is geboren in de haven Piraeus in de buurt van Athena, Griekenland. Als een jongen emigreerde hij naar de Verenigde Staten met zijn familie. Terwijl hij nog op school zat, hielp hij zijn ouders in hun familiebedrijf – een bruidswinkel in Warren, Ohio. In 1980 werd Demetrios’ droom van het bezitten van een eigen bedrijf een feit. Hij kocht Ilissa Bridals van New York. Vrij snel maakte hij van deze kleine onbekende bedrijf een bloeiende internationale onderneming. Met trots verkopen bruidsboetiekjes over de wereld trouwjurken van het merk Demetrios. Vandaag de dag is Demetrios een prestigieuze leider in de bruidsmode.

Als ontwerper en eigenaar, is Demetrios een mode-icoon in de bruidsmode industrie. Zijn trouwjurken bieden vrouwen veel keuze in diverse stijlen.

Een van de collecties die Demetrios heeft ontworpen is Cosmobella. Deze collectie laat prachtige ontwerpen zien. Van klassiek tot modern, Cosmobella heeft het allemaal. Voor ieder bruid wat wils. Van korte jurken met adembenemende kanten details, perfect voor de moderne bruid tot – klassieke A-lijn jurken waarvan het lijfje mooi geborduurd is. Daarnaast heeft de collectie ook ivoorkleurige jurken in prinsessenmodel. De rok van glanzend tule zorgt voor het zwevende effect.

Bekijk hier de jurken van de collectie:

COSMOBELLA Bruidsmode

Trend-proof en tijdloos; dat zijn de kenmerken die je terugvindt in de collectie van Cosmobella uit de ateliers van Demetrios. Trouwjurken van de hand van ontwerper Demetrios zijn het bewijs dat eenvoudig niet minimalistisch hoeft te zijn! Hij werkt met “vrouwelijke” hand aan delicate, sensuele en verfijnde details. De jurken zijn ontworpen om de pure vrouwelijke vormen te laten schitteren.

“ik houd van licht en delicaat” verklaarde de ontwerper, “de japon moet eruit zien alsof deze als vanzelf uit de lucht is komen vallen”. Stijlvol als de natuur.

Bijzondere materialen liggen aan de basis van de collectie van Cosmobella. Het Italiaanse modehuis omvat verschillende stijlen die variëeren van zuivere onversierde modellen tot complexe ingewikkelde uitvoeringen.

Het resultaat is een lijn die heel natuurlijk de vormen van het lichaam volgt. Weelderig maar vol aandacht voor details die een feest zijn voor het oog. De jurken zijn een compliment voor de bruid van vandaag zonder haar schoonheid te overschaduwen.

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.