Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/01/2018

Scroll to top

Top

Lilly Bridal

Lilly Bridal

 

Impressies uit Versailles en de wereld van het Varieté. De ontmoeting van Barok en Ballroom. Deze elementen vind je terug in de nieuwste collectie van Lilly Bridal. De mooiste dag van het leven wordt met een vleugje Barock’n’Roll geënsceneerd. De combinatie van een weelderig tijdperk met moderne looks ontwikkelt daarbij een geheel eigen charme. Het feestelijke versmelt met de lust om te leven tot spannende nieuwe lijnen. En dat is precies wat de trouwdag betekent voor de bruid. Hartkloppingen en onvergetelijke momenten. De ring. Het jawoord. De kus. De dans. De taart. Alles past bij elkaar als een onvergetelijk geheel. Hetzelfde geldt voor de trouwjurk.

De modellen van de nieuwe collectie trekken daarom alle blikken die zich richten op de bruid en haar betoverende verschijning. De bruiloft wordt haar toneel –waar ze voor haar bruidegom de hoofdrol vertolkt.  Van de aantrekkelijke jonge vrouw tot de sexy verleidster. De vele rollen die de vrouw heeft waren voor ontwerpster Eva-Dorthe Rantzau Smith inspiratie voor de bruidscollectie. “De bruid weet wat ze wil en komt zelfbewust voor de dag. Een beetje geheimzinnigheid hoort daarbij. Ze prikkelt de fantasie; en dat maakt haar extra betoverend.”

Zo ontstonden charmante ontwerpen die ten dele hooggesloten zijn. De intrigerende verhullende look wordt nog versterkt door kapmouwtjes of lange mouwen. De gebruikte materialen, kant, tule en satijn dragen bij aan de fascinerende vormen. Vrouwelijk silhouetten, verhoogde taillelijnen en accenten op de heupen brengen hulde aan de vrouwelijke vormen. De slank gesneden lijfjes laten de bruid op haar mooist stralen terwijl verschillende laagjes in de rok voor volume zorgen. De verfijnde accessoires als ceinturen met strikken van fluweel en sjerpen maken de creatie helemaal top.

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.