Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 19/01/2018

Scroll to top

Top

Nicole Spose

Nicole Spose Bruidsmode. Adembenemende elegantie geïnspireerd door Audrey Hepburn.

We blijven berichten over de collecties van de nieuwste trouwjurken. De show van de collectie van Nicole Spose Bruidsmode heeft een overweldigende indruk achtergelaten in de romantische stad Rome. Met invloeden uit de wereld van mode, muziek, kunst en film als inspiratiebron is de collectie samengesteld.

Een bruidsmodeshow uit duizenden! De ontwerpen werden begeleid met de soundtrack van de wereldberoemde film Breakfast at Tiffany’s met de onvergetelijke beauty Audrey Hepburn. Deze succesvolle stijlicoon, met Nederlandse roots, bleef in al haar aangeboren schoonheid een naturelle, toegankelijke vrouw. Ze werd wereldberoemd als actrice en maakte de “tiny little black dress” wereldberoemd door deze te dragen in de film.

Ontwerpster en Directeur Creaties, Alessandra Rinaudo, wilde de glamour en de ingetogenheid van de tijdloze diva Audrey Hephurn recreëren in haar ontwerpen. De ontwerpen stralen klasse en elegantie uit met een moderne touch.

De ontwerpen zijn verfijnd en spannend. Deze prachtige collectie laat je zweven tussen droom en werkelijkheid. De Tiffany blauwe kleur is de trend van 2015, deze komt vooral terug in de jurken en in de accessoires van de jurken. De opvallende accessoires uit deze collectie zijn de ceinturen en de broches. De broches worden laag op de jurk geplaatst waardoor ze de uitstraling van een ceintuur hebben die de middel accentueert maar dat is het niet.

De stoffen waaruit de prachtige creaties van Nicole Spose Bruidsmode zijn gemaakt zijn voornamelijk het beroemde Franse kant, tule en organza. De rokken van de jurken zijn verhullend in meerdere lagen opgebouwd en de lijfjes zijn strak en bezaaid met parelstikwerk. De ontwerpen eren het vrouwelijke lichaam mede door de ceinturen die de rondingen van het vrouwelijke lichaam accentueren. De jurken zijn adembenemend, door de samenhang van transparantie en de diepe decolletés. De illusie halslijn die voorkomt in de collectie, weerspiegelt de gewaardeerde trend die met verfijning in de collecties terugkomt.

Op de catwalk verschenen de 4 lijnen van het Italiaanse merk Nicole Spose Bruidsmode: Nicole, Colet en Jolies en Romance. De ontwerpen van franse kant voor de lijn ”Nicole” worden gekenmerkt door geraffineerde volumes, veel rondingen en zijn uitgesproken vrouwelijk. De ontwerpen van licht en ongrijpbare stoffen zijn geïnspireerd door de glamour van Audrey Hephurn. Deze jurken zijn ook gestikt met kristallen en borduursels, wat voor een prachtige verschijning zorgt.

Nicole Spose Bruidscollectie

Italiaanse collectie met traditie en kwaliteit

De ontwerpers van Nicole Bruidsjurken volgen altijd de weg van de nieuwste mode. Met gecompliceerd borduurwerk van bloemen, blaadjes en fantasiefiguren waaruit vakmanschap en ervaring spreekt.

Zo worden unieke japonnen gecreëerd die enerzijds voldoen aan de eisen van de bruid anno nu maar ook de traditie van de kwaliteitsgedachte in ere houden.

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.