Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/01/2018

Scroll to top

Top

Pnina Tornai

Pnina Tornai

Wellicht ken je deze designer van de TV-serie “Say Yes to the Dress” van TLC. In deze uitzendingen ben je steeds getuige van bruiden die worden begeleid door de specialisten van Kleinfeld Bridal. De winkel in New York – Manhattan staat wereldwijd hoog aangeschreven. Naast de internationale collecties  van bekende merken vind je hier ook exclusieve trouwjurken tot $ 10.000 maar ook ver daarboven.

Meer over de ontwerpster

Uit de biografie van Pnina Tornai: “Ik werd designer, in het bijzonder van trouwjurken, omdat ik het als een geschenk ervaar deelgenoot te zijn van zo’n kostbaar moment in het leven.Het feit dat twee mensen hun levens met elkaar willen delen en door de eed van de liefde samen verdergaan als één is de belangrijkste vorm van liefde. Het is een heilige verbintenis.

Ik vertrouw op mijn hart en mijn intuïtie als ik aan het ontwerpen ben. De mooiste creaties, zijn die met liefde gemaakt, die liefde stroomt door het hart en komt tot uitdrukking in de ontwerpen.

De jurken worden gemaakt van de mooiste materialen die van uit de hele wereld komen. Al het kant wordt met de hand geborduurd en voorzien van kristallen.

De magie van de trouwdag beleef ik steeds opnieuw in mijn dromen. Deze beelden vertaal ik naar de “echte” wereld. Elke bruid, waar ook ter wereld, zal mede daardoor mijn romantische gevoelsleven herkennen”

Foto’s collecties door Pnina Tornai

Door op de foto te klikken wordt de afbeelding vergroot.

Copyright van de foto’s ligt bij Pnina Tornai www.pninatornai.co.il/eng/

21

20

19

18

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Catwalkshow -in house bij Kleinfeld Bridal - van de collectie voor 2014

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.