Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/01/2018

Scroll to top

Top

Rembo Styling

Rembo Styling

Rembo Styling : 1 collectie, 4 designers, 1 sterk team

Elk jaar brengt Rembo Styling nieuwe ontwerpen die de creatieve grenzen steeds weer verleggen. De diversiteit van de trouwjurken is het resultaat van teamwork tussen de vier designers. Het creatieve team onder leiderschap van Alden Misolas bestaat uit vier designers, die ieder hun eigen visie inbrengen.

Alden Misolas heeft de hoofdlijn gecreëerd van Rembo Styling, genaamd Les Adorées. Les Adorées betekent de geliefde. Het is een collectie met een “snufje vintage”  gericht op een breed publiek. Voor elk figuur heeft Les Adorées prachtige jurken, van korte jurkjes tot luxueuze lange trouwjaponnen met een vleugje goud.

Rembo Styling is romantisch met een vintage look. De collectie is groot geworden dankzij de klasse ontwerpen van Amarildine, Manon en Ruth, designers die elk hun eigen stijl hebben. Met de diversiteit die de collectie heeft is er toch een eenheid te vinden tussen de jurken. De gemeenschappelijke noemer is het vintage gevoel dat soms heel subtiel en soms zeer uitgesproken is.

Ieder designer heeft zijn aandeel in de collectie een naam gegeven, wat bij elkaar de collectie van Rembo Styling creëert. Degene die de voorkeur hebben voor verfijnd en vloeiend kiezen vaak voor Les Flous Chic van de designer Amarildine. Manon Pascual heeft haar kleine deel van de collectie La Folie Douce genoemd. Manon is daarentegen duidelijk vintage, door haar gebruik van stoffen. Terwijl Ruth jeugd en originaliteit naar boven brengt in de bruidsjurken die zij ontwerpt. Ruth noemt haar jeugdige jurken Vintage Avant la Lettre.

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.