Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/01/2018

Scroll to top

Top

Justin Alexander Bridal Collection

Justin Alexander Bridal Collection

Justin Alexander Bridal collection

Justin Alexander is nog niet erg bekend in Europa, terwijl in Amerika en Engeland de jurken niet meer zijn weg te denken! Elk ontwerp is vervaardigd zodat elke bruid een verfijnd en glamoureus gevoel krijgt. Bij Justin Alexander Bridal trouwjurken 2016 wordt gebruikt gemaakt van luxe stoffen; het merk blinkt uit in design en pasvorm, waardoor er op de afwerking ook niet wordt bespaard.

Justin Alexander Bridal is in 1949 opgericht in New York. Door de jaren 50 en de jaren 60 is de ontwerper geïnspireerd door de vintage jurken. Deze voorliefde voor de invloeden van de vorige eeuw beleven een nieuwe lente. Want dit kenmerk zien we terug in 2016! Zo beschikt een kanten jurk van Justin Alexander Bridal over geaccentueerde halslijnen, sierlijke kralen en verfijnde styling zoals borduurwerk.

Ook dit jaar is kant niet weg te denken uit de bruidscollecties. Van een mooie illusionaire rug bedekt met kant, tot aan de onderkant van de jurk. Dit seizoen werkt het merk met opvallende knoopsluitingen. Van het illusie-rugpand, over de heupen en billen kunnen de ronde knoopjes zelfs doorlopen tot aan het eind van een sleepje.

Bekijk veel meer trouwjurken (klik)

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.