Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 19/01/2018

Scroll to top

Top

Lillian West

Lillian West Trouwjurken

Lillian West bruidscollectie is sierlijk, sexy en romantisch.
Strakke lijnen, sexy styling en provocerende accenten, de Lillian West trouwjurkencollectie is gepresenteerd, de collectie bevat een sexy make-over en we all love it!

Elke bruid wil zich zelfverzekerd en sierlijk op de grote dag voelen, de Lillian West collectie uit de stal van Sincerity Bridals biedt de bruid een ruime keuze aan.

Lillian West 2015

De collectie bevat jurken van satijn, zachte kant, chiffon en organza. De laag uitgesneden rugpanden, de gedurfde texturen en delicate parels hebben voor een collectie gezorgd die zwoel, moeiteloos chique en etherisch oogt.

Voor de bruid die haar figuur wil flatteren, heeft Lillian West een ultra glam serie, van jurken die de vrouwelijkheid eren, ontworpen. De creaties hebben een klassieke stijl met een moderne twist, dit is ideaal voor de moderne bruid. Voeg wat vintage-glam aan de grote dag met de geborduurde met de vintage getinte jurken.

De Lillian West Lente trouwjurk collectie presenteert klassieke lijnen met een gedurfde en zwoele uitstraling, voor bruiden die op zoek zijn naar een trouwjurk met veel uitstraling. De collectie bestaat uit klassieke lijnen van rijk satijn, geborduurde fijne kant en zachte romantische stoffen.

Een belangrijk aandachtspunt in deze ontwerpen zijn de uitgekiende verwerking van kant en de “sleutelgat”-rugpanden die een verrassend element toevoegt aan de jurken.

Lillian West
trouwjurken en bruidsjurken

Het nieuwe bruidsmode merk Lilian West is sinds kort in de bruidshuizen te verkrijgen. Wij hebben een aantal foto’s bij elkaar gezocht om jou een indruk te geven van de collectie. De collectie bevat een glamour selectie van mooie jurken: van elegante prinsessenjaponnen tot chique details op de trouwjurken.

Lilian West gaat natuurlijk mee met de trends. Je vindt dus ook illusie halslijnen en jurken waarvan de rug bewerkt is met kant.  Deze bruidsjurken passen perfect bij een bruiloft met sprookjesthema.

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.