Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/01/2018

Scroll to top

Top

Nicole Spose

Nicole Spose

Een bruidsmodeshow uit duizenden voor de collectie Nicole Spose 2015! De ontwerpen werden begeleid met de soundtrack van de wereldberoemde film Breakfast at Tiffany’s met de onvergetelijke beauty Audrey Hepburn. Deze succesvolle stijlicoon, met Nederlandse roots, bleef in al haar aangeboren schoonheid een naturelle, toegankelijke vrouw. Ze werd wereldberoemd als actrice en maakte de “tiny little black dress” wereldberoemd door deze te dragen in de film.

nicole-spose-roma-fashion-show

Franse kant is de meest gebruikte materiaal voor de nieuwe trouwjurkencollecties voor 2015. Deze stof is dan ook niet weg te denken uit deze nieuwe collectie voor de bruiden van 2015.
De ontwerpster van de jurken van het Italiaanse merk Nicole Spose 2015 neemt de elegante Audrey Hepburn als inspiratiebron voor haar collectie en daar zijn wij heel erg blij mee.

De creaties van Alessandra Rinaudo zijn prachtig in elk opzicht. De unieke details van broches die bevestigd zijn op subtiele plekken die het vrouwelijke lichaam accenturen op een elegante manier. De glamoureuze touch die de parel gestikte details geven, geven ons het gevoel dat we ons met luxe en glamour omhullen.

Bekijk hier onder de collectie van het Italiaanse bruidsmodehuis Nicole Spose 2015 die in de romantische stad Rome voor het eerst aan het publiek werd geshowd.

Klik verder: We hebben een mooie reportage van de show en de collectie voor 2015

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.