© Powered by SiteSpirit

 
Header-1.jpg
Logo.gif
 

Excentrieke trouwjurken

Recycled pet-flessen voor trouwjurk

michelle-brand-recycled-plastic-bottle-dress-1.jpg

Op zoek naar een heel bijzondere trouwjurk? De beroemde styliste en eco-designer Michelle Brand (UK) heeft dit kunstwerk gecreëerd van pet-flessen en doppen.

De "jurk" werd gemaakt om aandacht te vragen voor het gebruik van canvas boodschappentassen in plaats van plastic. Met hulp van vrijwilligers werden de flessen gewassen, gepoetste en op een speciale manier geknipt zodat de "groene" droomjurk in elkaar kon worden gezet.

April-2011


Trouwjurk met led verlichting

Jurkmetledverlichting.jpg

Designers Francesca Rosella en Ryan Genz van CuteCircuit hebben voor hun nieuwste ontwerp maar liefst 24.000 Led-Lampjes gebruikt. De lichtgevende (maar opvallend draagbare) jurk kreeg de bijpassende naam Galaxy Dress.

Voor deze jurk hebben de ontwerpers de kleinste vorm van led lampjes gebruikt. De led lampjes zijn zo dun als papier en zijn slechts 2 bij 2 millimeter groot.  

De jurk is overigens niet alleen van led lampjes gemaakt, de jurk bestaat namelijk uit vier lagen chiffon en een zijde rok. Door de extra dunne lampjes beweegt de jurk net als een normale jurk.  

In de jurk zitten ook kleine i-Pod batterijtjes, wel is het zo dat de kleine batterijtjes maximaal een uur meegaan, maar volgens de ontwerpers is dat geen probleem omdat de jurk zonder de lampjes er ook goed uitziet.  

Voor het geval dat de lampjes doven, is de jurk ook nog ingelegd met 4000 Swarovski- kristallen. Deze kristallen moeten de anticlimax iets wat laten afzwakken.  

De jurk wordt momenteel tentoongesteld in het Museum of Science and Industry in Chicago. Of het ontwerp te koop is en voor welke prijs is nog niet bekendgemaakt.

Klik op de foto voor het filmpje. >>>


High Technology Fashion

Trouwjurk met licht.jpg


Led lampjes in je trouwjurk en een lcd scherm in je tas gekker kan het haast niet worden. In de toekomst zal op het gebied van mode grote veranderingen plaats vinden. Techniek is dan ook de toekomst van mode.
 
Kleding zal niet meer bestaan uit bepaalde stoffen, ook technische middelen worden aan het ontwerp toegevoegd. Dat is goed nieuws voor de mensen die allergisch zijn voor bepaalde stoffen.  

Het volgende filmpje laat een top 10 zien van high tech Fashion.

Klik op de foto voor het filmpje. >>>


Trouwjurk van vlees

Trouwjurk van vlees.jpg


Verras je man in een bruidsjurk van vlees. Ja, dat kan. Yvonne Bax (39) uit Hengevelde maakte er één en is er Nederlands kampioen Sierstukken mee geworden. Het vlees vergaat niet meer omdat het is gedroogd en gerookt.

Klik op de foto voor een vergroting.


2 in 1 trouwjurk

Trouwjurk en taart.jpg


IJslandse kunstenares Lukka Sigurdarottir slaat twee vliegen in een klap. Deze prachtige 'creatie', een jurk van cake en slagroom. Helaas is het voor de bruid er moeilijk om te bewegen.

Klik op de foto voor een vergroting.


Chocolade jurk!

Chocolate Weddingdress Ian Stuart.jpg


Ian Stuart heeft samen met chocolatieren speciaal voor de Nationale Chocolade Week een trouwjurk gemaakt van witte chocolade. Het resultaat is pachting! Zelfs de decoratie op de schoenen en het hoedje waren eetbaar.

Klik op de foto voor een vergroting.


Trouwjurk van soesjes

trouwjurk_soesjes.jpg


In de Oekraine verraste een banketbakker zijn aanstaande met een jurk van 1500 soesjes. Het duurde twee maanden om de jurk af te maken. Aan het eind van de avond wilde bruid Viktoriya de jurk niet meer uittrekken.

Klik op de foto voor een vergroting.


Hunting Bra

BH jaagt op huwelijk.jpg


Dit is toch echt het puntje van de ijsberg. Lingeriemerk Triumph brengt wel een heel opmerkelijke beha op de Japanse markt: de 'Hunting Bra'. De beha moet vrouwen stimuleren een partner te vinden.  

De beha is uitgerust met een klokje, waarop dragers de deadline voor hun huwelijk kunnen instellen. Als de drager een huwelijksaanzoek krijgt, dan moet de verlovingsring in speciaal vakje gestopt, waarna er een deuntje wordt afgespeeld.  

Klik op de foto voor het filmpje. >>>Trouwen op 11-12-13

trouwen.jpg


De afgelopen jaren is gebleken dat data als 08-08-08 en 09-09-09 populair zijn als trouwdatum. De data 10-10-10 is dan ook voor veel stelletjes een bijzondere dag om in het huwelijksbootje te treden. 

Laatste mogelijkheid om op een zeer unieke datum te trouwen: woensdag 11 december 2013!
Blokkeer de datum alvast bij de gemeente waar je wilt trouwen!


Logo-footer.gifWeddingfair
-  Postbus 110 2200 AC Noordwijk -  GSM: 06 - 255 80 725 - email: info@weddingfair.nl