Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/01/2018

Scroll to top

Top

Reem Acra Bruidsmode

Reem Acra Bruidsmode

Reem Acra Bruidsmode “Everybody is a star”

Met heel veel trots presenteert Reem Acra haar nieuwe bruidsmode collectie ‘Everybody is a star’. Ze wil dat alle bruiden zich op hun speciale dag een ster voelen! Tijdens de show zien we dan ook overal sterren. Van de achtergrond tot aan de jurken en zelfs in het haar van alle modellen en van de ontwerpster. Maar wat natuurlijk het meeste indruk maakte bij iedereen waren de prachtige bruidsjurken 2016, waarvoor de genodigden uit de branche naar de show waren gekomen.

reem-acra

“This is her moment to shine.
This is the day of her dreams.
Today she is a star.” – Reem Acra

(“Dit is haar moment om te stralen. Vandaag is de dag van haar dromen. Vandaag is zij de Ster”)
Acra’s visie voor haar 2016 collectie is om romantiek te combineren met moderniteit

De jurken van Acra hebben altijd een sexy uitstraling. Met name de bustiers vallen op en worden ook ingezet bij de prinsessenjurken met wolkerige rokken. In haar nieuwe collectie heeft Acra veel gebruik gemaakt van zachte en dunne stoffen, maar ook zijde crêpe en exclusieve linnen die is geweven in de luxueuze keperbinding. Ook hebben veel van haar jurken een gele of roze pastelkleurige ondertoon. De collectie bouwt op van slanke aansluitende modellen naar prinsessenstijl met organza en weelderige tule rokken.

Wat is ons opgevallen in de collectie van Reem Acra:

Naast het feit dat wij de nieuwe collectie van Reem Acra prachtig vinden, zijn er een aantal dingen die ons zijn opgevallen. Om te beginnen kwamen we weer veel slanke nauw aansluitende jurken tegen. Ook ziet de kant die gebruikt is er erg elastisch uit. Wat leuk is om te weten dat de jurk hieronder (afbeelding) in eerste instantie 2-delig lijkt, maar eigenlijk is het een illusie trucje dat Acra voor heel veel van haar jurken gebruikt. (klik voor een grote afbeelding)

Prinses, diep decolleté = illusie

Prinses, diep decolleté = illusie

2-delig = illusie

blush ondertoon

Ook dit seizoen heeft Reem Acra haar sterke punten laten zien. Glitters, bloemen, het geborduurde kant op doorzichtige stofjes wat een bijzonder illusie effect geeft en natuurlijk de lage decolletés (soms zelfs tot aan de navel!). Dit heeft ze allemaal gecombineerd met haar nieuwe ideeën en zo is haar nieuwe collectie nog beter afgestemd op de moderne bruid!
Natuurlijk wil Acra al haar jurken ook een sexy touch geven, dat is tenslotte haar handtekening. Dit seizoen heeft ze daarom voor diepe, illusionaire, decolletés gekozen die afwisselend worden gevonden in het voor-en achterpand.  Het kleurgebruik varieert van off-white via crème naar doorschijnende rokken waardoor de pastelkleurige onderrokken, meestal in blush en zachtgeel, slechts verhuld zichtbaar worden.

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.