Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/01/2018

Scroll to top

Top

Rosa Clara Bruidsmode

Rosa Clara Bruidsmode

De nieuwste collectie van Rosa Clara bruidsmode is een en al romantiek, de jurken hebben dromerige silhouetten en prachtige detaillering in een verscheidenheid van stijlen. Rosa Clara is schitterend, een 10 als cijfer zou niet genoeg zijn. Baljurken die je aan prinsessen doen denken, glamoureuze jurken waarbij de ruggen prachtig bewerkt zijn – deze collectie heeft het allemaal. Of het een geborduurd kralen lijfje is of een jurk met een dramatische effect, alles is stijlvol en delicaat om een sprookjesachtig chique trouwdag te beleven.

De Rosa Clara bruidsmodecollectie is een eerbetoon aan de iconische Hollywood-actrices die de muzen van de grootste mode-ontwerpers in de afgelopen decennia zijn geweest. De modeshow is geïnspireerd door de straten van New York City: de locatie van zoveel memorabele filmscènes met in de hoofdrol Grace Kelly, Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s, de hoofdpersonen van Sex and the City en van Woody Allen’s Annie Hall. Met Manhattan als achtergrond, omvat de collectie Rosa Clara een selectie van lange tot korte jurken in een variatie van stijlen. Van golvende creaties tot strakke ontwerpen, gemaakt van de fijnste organza, tule of zijde stoffen die de delicate schoonheid van de hedendaagse, moderne vrouw benadrukken. Spectaculaire ruggen met prachtig borduurwerk en een nieuwe weergave van klassieke kanten designs.

Rosa Clara
Rosa Clara
Rosa Clara
Rosa Clara

ROSA CLARA – DESIGNER

Rosa Clara begon 20 jaar geleden in de bruidsmode-industrie met het openen van haar eigen bruidswinkel in Barcelona. Vanaf dat moment bood zij innovatieve ontwerpen die gemaakt waren met de hoogste kwaliteit stoffen, een gat in de markt voor de bruid die zich niet kon identificeren met producten die tot op dat moment beschikbaar waren.

Dit nieuwe beeld van de bruid kwam tot een verandering. In een zeer korte periode begon Rosa Clara met het openen van winkels en franchiseondernemingen in heel Spanje. Ondertussen opende zij ook bruidswinkels in het buitenland.

Door de stabilisatie en de machtspositie van de onderneming binnen de bruidsmodebranche heeft Rosa Clara meerdere merken op de markt kunnen brengen. Deze merken maakte het voor bedrijf mogelijk om een verschillende collecties te ontwikkelen en aan te bieden tegen betaalbare prijzen: Two by Rosa Clara, Aire Barcelona en Alma. Door middel van de samenwerking met ontwerpers van Haute Couture Christian Lacroix, Karl Lagerfeld en Jesús del Pozo, met wie exclusieve contracten werden getekend, zijn de bruidscollecties op een mondiaal niveau gebracht.

Toen naar behoren de onderneming ruime groeicijfers realiserde in de bruidsmodebranche, wilde Rosa Clara met haar team een nieuwe uitdaging aangaan. Zij wilde uitgebreide service aan zowel de bruiden als de bruidsmeisjes bieden. De reden waarom er in het jaar 2007 twee partyjurk collecties zijn gemaakt, “Fiesta Two by Rosa Clara” en “Fiesta Aire Barcelona”. Samen met de bestaande collecties werden deze twee collecties voor de bruidsmeisjes succesvol.

Rosa Clara Bruidsjurken

De sfeer van koninklijke couture wordt opgeroepen

De nieuwe collectie van Rosa Clará bruidsjurken is ontworpen om elke bruid het gevoel te geven er super- vrouwelijk en stralend uit te zien op deze belangrijke dag in haar leven.

Japonnen met vormvaste structuur, golvende rokken van kostbare materialen als Mikado-zijde, Ottoman-zijde of zijden Brokaat met ingeweven goud- en zilverdraden.

Met draden van zeer dun metaal worden grote gecompliceerde figuren geborduurd die de sfeer van haute couture oproepen.

De collectie is zeer hoogwaardig en mag ook koninklijk worden genoemd.

Aan de collectie zijn jurken van chiffon en tule toegevoegd. De lange broeken zijn helemaal top-hip.

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.