Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 12/12/2017

Scroll to top

Top

Trouwjurken van Enzoani Bridal Fashion

Trouwjurken van Enzoani Bridal Fashion

Iedereen is blij verrast door de nieuwe collectie trouwjurken 2015 van Enzoani. De trends van 2015 brengen het succesvolle merk op een hoger niveau. De nieuwe collectie biedt een verscheidenheid aan silhouetten met prachtige stoffen, detaillering door met de hand gestikte Swarovski kristallen en prachtige borduurwerk. Elke jurk accentueert de vrouwelijke vormen. In de geselecteerde uitstraling van klassiek tot romantisch en hip.

Het creatieve team dat het assortiment trouwjurken 2015 van Enzoani heeft vooral de diversiteit van de moderne vrouw in beeld gebracht. Mocht je dan denken aan een “voor ieder wat wils”-collectie denken sla je de plank mis. De creaties sluiten aan bij de bruid die keuzes durft te maken. In het arsenaal trouwjurken 2015 van Enzoani vind je dan ook compromisloze duidelijkheid.

Sexy laag uitgesneden rugpanden, naast welige ontwerpen voor de prinsessen voor één dag en sierlijke vormen met kunstzinnige borduursels naast statement-ceinturen voor de vrouw van de wereld.

Lees over en Bekijk de adembenemende stijlen van Enzoani Collectie 2015

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.