Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/01/2018

Scroll to top

Top

Trouwjurken Modeca – dutch design

trouwjurk 2016 trouwjurk 2016 modeca

Trouwjurken Modeca – Design van Nederlandse bodem

Modeca is een sterk Nederlands bruidsmodemerk. Al in 1946 begon het allemaal in een klein atelier in het Overijsselse Oldenzaal. Inmiddels is het atelier uitgegroeid tot een belangrijk bruidsmodemerk.De collecties van internationale allure vinden hun weg op alle belangrijke catwalks in Europa. De ontwerpen van Nederlandse bodem worden zeer bewonderd. Het merk staat eveneens bekend om de pasvorm waardoor bruiden zich op hun trouwdag verzekerd weten van een perfect passende trouwjurk. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit, de modellen hebben unieke silhouetten en een stijlvolle uitstraling

bruidsmode 2016

Voel de natuurlijke schoonheid van Trouwjurken Modeca 2016. De gracieuze trouwjurken uit de collectie voor 2016 zijn pure romantiek. Voor brides-to-be die de bijzondere aandacht die Modeca heeft voor details kunnen waarderen. De pasvorm, de materialen, elke parel en glanzende steen brengen samen het ontwerp aan de top voor hun speciale dag.
Opvallend zachte zijde, chiffons en tules creëren romantische bruidsjurken – ook in klassieke stijlen – voor bruiden die een jurk zoeken met de WOW-factor.

De Modeca collectie voor 2016 verschijnt in diverse silhouetten en combinaties van stoffen inclusief de elegante baljurken, A-lijn jurken met glimlachende tule rokken in ivoor, wit en zilver, gecompleteerd door ontwerpen die worden uitgevoerd in zijde en kant. De details vormen een delicate vervolmaking van de designs. Tel hierbij op de jurken in Meerminnenstijl, die weelderig zijn geborduurd met duizenden glanzende parels en glansstenen in kunstzinnige patronen, en de verscheidenheid aan halslijnen perfectioneren de glamoureuze collectie.

Le Papillon by Modeca

Voor 2016 introduceert Modeca een nieuwe lijn onder de naam Le Paillon = de Vlinder. De jurken worden gemaakt van kant, rekbaar kant met moderne invloeden, die een vintage ondertoon kunnen hebben. Het tijdperk dat zo belangrijk is voor de bruid die de wereld aan haar voeten vindt. De hogere halslijnen, kanten sieraden en bedekte schouders  projecteren vervlogen tijden op de eigentijdse collectie. Betoverende sexy rugpanden zijn de “kers op de taart” van deze hoogwaardige trouwjurken.

bruidsmode 2016, trouwjurken 2016

Bekijk meer designers en merken: BRUIDSMODE 2016

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.