Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 12/12/2017

Scroll to top

Top

Valerie by Kleemeier Bruidsmode

Valerie by Kleemeier Bruidsmode

Valerie by Kleemeier Bruidsmode 2016

Mooi in verscheidenheid

In de collectie voor 2016 heeft Kleemeier de weg vooruit gevonden voor de bruid die staat op de combinatie van modern design, de nieuwste stoffen in combinatie met een perfecte pasvorm én kwaliteit.

In de collectie vind je de lange Prinsessenjurken, maar speciaal voor de bruiden die wel een stukje van de benen willen laten zien zijn er de korte variaties én de kort/lang modellen. Enkele modellen zijn duidelijk geïnspireerd op de fifties naast de Ibiza-style die dit jaar overtuigend over het voetlicht wordt gebracht. Tule, kant, delicate applicaties, borduringen met strass en parels geven de jurken een tikkeltje glamour wat helemaal de trend is.

De firma Kleemeier is de oudste en tevens ook de bekendste producent van bruidsjurken, cocktailjurken en avondjurken in Duitsland. Ook in Nederland zijn er veel bruiden die trouwen in een japon van Valerie. Mooie romantische japonnen met  lieve kleuren en een goede pasvorm, perfect voor de stralende bruid. Met beschikbaarheid in veel maten van petit tot plus size.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.