Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 22/06/2018

Scroll to top

Top

Voor Exposanten

Hartelijk welkom op dé pagina voor trouwbedrijven!

Wist jij dat 75% van alle bruidsparen een trouwbeurs bezoekt en dat WeddingFair met 11 jaarlijkse terugkerende beurzen de grootste van Nl is? Wil jij de droomwens van bruidsparen in vervulling laten gaan? Dan is WeddingFair the place to be!

WeddingFair er ook voor jou! De trouwmarkt is in beweging. Jaarlijks geven gemiddeld 70.000 stelletjes elkaar het JA-woord en zijn meer dan 5,6 mio Nederlanders als familie, vriend of gast direct betrokken bij een huwelijk. 75% van alle bruidsparen bezoekt een trouwbeurs. Ze zijn op zoek naar antwoorden die alleen trouwspecialisten zoals jij kunnen geven. Met WeddingFair bereik je bruidsparen op een Trouwbeurs, via de Trouwagenda of op onze social media.

Vraag de informatie aan; wij maken deelname mogelijk op onze platformen:

Klik hier om informatie aan te vragen

Deelnemen is voor elke bedrijf haalbaar!

In een filmpje van 1 minuut vertellen we waarom jij bij WeddingFair op de goede plaats bent:

Klik op de rode ⇑ button om direct informatie aan te vragen of
Klik op de afbeelding om onze brochure te lezen:

Handige bedrijfsinformatie voor de agenda van de trouwbranche:

Wij vragen bruidsparen ons enige informatie te verstrekken over hun aanstaande bruiloft. De trouwdatum is hierbij voor de hele branche een relevant gegeven. Voor 2016 hebben wij de volgende informatie verkregen. Stand per 13-9-2015:

Er lijkt een aardverschuiving plaats te vinden naar de maand JUNI. Maar liefst 26% van de bruidsparen geeft aan te willen trouwen op in Juni 2016. Mei volgt met 17% maar ook de maanden Juli, Augustus én September volgen op de voet met respectievelijk 15, 14 en 13% en nemen hiermee een grotere plaats in dan in de afgelopen jaren.
Het verloop van het Trouwseizoen wordt gelijkmatiger dan voorheen, met een piek in Juni 2016.

Met afstand de drukste week voor succesvolle trouwspecialisten wordt week 24, de week van 13 tot en met 18 Juni. Voorafgegaan door het drukke trouwweekend van 10 en 11 Juni. Bijna 13% van alle bruidsparen geeft aan in die betreffende 10 dagen in het huwelijk te willen treden!

De drukste trouwdata in 2016 die wij hebben ontdekt zijn de vrijdagen en zaterdagen: 10 en 11 Juni, 17 en 18 Juni, 20 en 21 Mei, 27 en 28 Mei, 9 en 10 September, 26 en 27 Augustus, 1 en 2 Juli en 8 en 9 Juli in volgorde van belangrijkheid.

WeddingFair bij Supervrouwen TV

DE TROUWAGENDA WAS OP RTL4 IN HET TV-PROGRAMMA “JA WIJ WILLEN”  BEKIJK EEN KORTE GEBRUIKERSFLITS:

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.