Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/01/2018

Scroll to top

Top

Wilvorst Trouwpakken

Wilvorst Trouwpakken

Een bekend merk voor trouwpakken in Nederland is Wilvorst. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en veel Nederlandse winkels verkopen de pakken van Duitse kwaliteit. In een trouwpak van Wilvorst loop jij stijlvol naar het altaar. Het is belangrijk om samen met jouw bruid een perfect koppel te vormen en dat de kleding goed bij elkaar past. Wilvorst heeft in de afgelopen jaren 4 lijnen op de markt gebracht waardoor aan elke stijlverwachting kan worden voldaan.

After Six Fashion

Trouwen is erg populair, meer en meer koppels hechten belang aan een exclusief huwelijksfeest. Bij voorkeur op een buitengewone locatie met een eerste klas organisatie. De eisen die aan trouwmode worden gesteld stijgen met deze verwachtingen. De bruidsmode moet gewoon perfect zijn, zowel voor haar als voor hem. De bruidegom toont meer gevoel voor stijl dan ooit. De bruidegom richt zich op stijl. Speciale en perfect gevormde trouwpakken, die comfortabel zitten zijn veel gevraagd.

Deze collectie garandeert een jonge en innovatieve look. De pakken bevatten fijne details en voldoen perfect aan de gedachtegang van deze tijd. De pakken zijn aangescherpt, de kostuums hebben slanke stijlen, slanke mouwen, een strakkere taille en kortere jassen. De kostuums van ‘After Six’ stralen pure elegantie en modernheid uit. De materialen die worden gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit.

Prestige Fashion

Prestige is een synoniem voor elegantie. Hoge kwaliteit, perfectie tot in het kleinste detail. Veeleisende mannen zullen zich in deze kostuums comfortabel voelen.

De Italiaanse pakken markeren de verfijnde stijl en onderstrepen de elegante look. De pasvorm is simpelweg al overtuigend genoeg. De stoffen moeten aan hoge eisen voldoen willen zij in de collectie voorkomen. Alleen stoffen gemaakt van het fijnste garen van bekende wevers bereikt het vereiste kwaliteitsniveau. De keuze bestaat uit stijlvolle effen of gestreepte stoffen, maar ook patronen met hoogwaardige details komen voor. Het kleurenpalet bevat veel klassieke tinten zoals zwart, blauw, mokka en zilver. Daarnaast is elegant wit ook te vinden die je doet denken aan een milde zomeravond. Op deze manier zien stijlvolle mannen er op hun best uit.

Classic Fashion

De naam zegt het al. De collectie bestaat uit de klassiekers van formele kleding: smoking, jacquet, avond rokkostuum en de benodigde accessoires. De smoking is vooral te vinden in de kleuren wit, zwart en met grijze tinten. Het jacquet of rokkostuum is zeer formeel en appelleert aan huwelijken met Koninklijke uitstraling.

Tziacco

Buitengewone stijlen met exclusieve stoffen.

Anders zijn, anders denken, je eigen ding doen: Deze levenshouding van de moderne mens is merkbaar in de modelook van Tziacco. Deze nieuwe collectie gemaakt door Wilvorst staat voor trendy styling en bijzondere materialen.

Tziacco is zeer populair met zijn succesvolle nieuwe interpretatie van het jacket. De nieuwste modellen tonen minder traditioneel dan hun voorgangers. Exclusieve materialen, gestreepte en effen patronen maken een ingetogen en buitengewone look die ongeëvenaard is. De kleur nachtblauw wordt steeds populairder, het is de perfecte match met een gebroken witte trouwjurk. Broze en zomerse zilvertinten zijn ook steeds meer te zien, maar de echte klassiekers zwart en mokka blijven de favorieten. Mengels van wol zorgen voor een ideaal draagcomfort.

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.