Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 18/11/2018

Scroll to top

Top

Winactie Kimono Super leuke winactie: matching kimono’s voor jou en je bruidsmeisjes!

Winactie Kimono Super leuke winactie: matching kimono’s voor jou en je bruidsmeisjes!

“Wil jij mijn bruidsmeisje zijn?”

Super leuke winactie: matching kimono’s voor jou en je bruidsmeisjes!

Een van de leuke dingen die vooraf gaan aan het daadwerkelijk trouwen is jezelf klaarmaken voor de grote dag samen met je bruidsmeisjes. Een heerlijk moment waar je van kunt genieten samen met je beste vriendinnen! Wat is er nou leuker dan het dragen van matching kimono’s tijdens het klaarmaken? Eén voor jou en voor elk van je bruidsmeisjes. Super fun!

Leuk nieuws! Op de trouwbeurzen van Weddingfair in Amsterdam  WeddingFair in Den Bosch en  WeddingFair in Zwolle kun je meedoen aan de Winactie Kimono en een set mooie kimono’s winnen! Wat je daar voor moet doen? Heel simpel: kom naar de beurs en laat je verrassen!

Wat kun je winnen?
Je wint een 26-delige set kimono’s van satijn met kant, het kledingrek, de beeldige parelhangers, de linnen tassen voor jouw Team Bride, rosé vergulde armbandjes LETLOVERULE én de geschenkverpakkingen. De totale waarde is € 428,-. Je bent dus helemaal klaar voor dé vraag aan jouw vriendinnen: “wil jij mijn bruidsmeisje zijn? “

Picture ready
Oké, oké… de winactie is wel iets uitgebreider. De bedoeling is dat je op de beurs een van de mooie kimono’s aantrekt en er dan een selfie mee maakt. Better get picture ready, girl! Plaats deze foto op een van je sociale mediakanalen, waarbij je Weddingfair en je bruidsmeisjes tagt en erbij zet waarom jij de set kimono’s moet winnen. Zo simpel is het!

De Weddingfair beurs
De Weddingfair beurs is dé trouwbeurs voor aanstaande bruidsparen! De beurs vindt plaats in verschillende plaatsen in het land; check de beurskalender. Waarom je naar de beurs moet komen? Nou, naast dat je dus niks hoeft te betalen voor het entree en omdat je natuurlijk een leuke set bridal kimono’s kunt winnen, is de beurs ook een goede voorbereiding op jouw grote dag! Op de beurs kun je namelijk vrijblijvend in contact komen met alle trouwspecialisten die je nodig hebt voor de trouwdag, inspiratie op doen voor jouw bruiloft en leuke workshops volgen. Hopelijk zien we je daar!

Ontvang tips en inspiratie voor je bruiloft

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, acties en het laatste trouwnieuws

Welkom bij WeddingFair. Uw aanmelding voor onze lijst is bevestigd.