Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

18 Tips voor de mooiste trouwfoto’s in een workshop bij WeddingFair

18 Tips voor de mooiste trouwfoto’s
‘hoe kun je, los van de fotograaf, jouw trouwreportage naar een fenomenaal niveau tillen’

Deze workshop is voor de bruidsparen die écht de mooiste trouwfoto’s van hun huwelijk willen, en terecht! Na jullie zorgvuldig georganiseerde grote dag, houd je de rest van je leven namelijk alleen de trouwringen over én… de foto’s. Over 20 jaar zijn dat de meest waardevolle herinneringen aan die ene mooie dag waarop jullie romantisch je liefde voor elkaar, in het bijzijn van al jullie dierbaren, met een volmondig JA bezegelden… zucht... l’Amour! Dus… dan kun je maar beter zorgen dat je KICK-ASS foto’s hebt om die herinnering levend te houden, toch?!

Jij kunt er zelf voor zorgen dat de fotografie van 100% naar 200% wordt getild. Hoe? Dat vertelt Alva Velázquez je tijdens een super leuke workshop!

Fotocredit: Alvafotografie

Alva van Alvafotografie organiseert de ideale workshop die je leert hoe je, los van de fotograaf, jouw trouwfoto’s naar een hoger niveau kunt tillen. Alva is een award-winnende, Nederlandse fotograaf die een passie heeft voor emotiefotografie. Deze passie komt volledig tot z’n recht bij de fotografie van bruidsparen. Alva heeft verschillende Nederlandse én internationale prijzen gewonnen voor zijn skills. Conclusie: he’s good.

En deze super goede trouwfotograaf organiseert dus een workshop! Waar? Op dé trouwbeurs van Weddingfair in Heiloo op 14 oktober. Deze trouwbeurs is dé trouwbeurs voor bruidsparen die inspiratie op willen doen voor hun bruiloft, in contact willen komen met trouwspecialisten en… toffe workshops willen volgen! Bovendien is het entree van de beurs helemaal gratis!

Wil jij graag naar de inspiratievolle beurs komen en de toffe workshop van Alva volgen die je gegarandeerd super mooie trouwfoto’s oplevert?

Hier is het formulier (Facebook) om je te kunnen inschrijven.

Een tipje van de sluier? Okay!

Natuurlijk ben je nieuwsgierig en wil je weten wat er zoal wordt besproken. Op welke vragen krijg jij antwoorden. We geven je alvast een piepklein inkijkje in de inhoud:

* Je hebt geen poseerervaring, dat is geen probleem
* Hoe kom je in de Love, Enjoy en Relax-flow
* Welke rol is er voor de Babs en ook de ceremoniemeester weggelegd
* First Look, Grand Entrance, Grand Exit
* De ring omdoen. Kun je dat verkeerd doen? Ja!

Voor antwoorden op deze, en nog veel meer, vragen kom je naar de workshop @WeddingFair in Heiloo-Alkmaar op 14 oktober aanstaande!

Laat een review achter

WeddingFair