Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

All-in Bruiloft bij Duinhoek

All-in Bruiloft bij Duinhoek

All-in Bruiloft bij Restaurant Duinhoek
* Trouwlocatie én Feestlocatie *

Uw all-in bruiloft bij Duinhoek begint natuurlijk met de onvergetelijke trouwceremonie. Hèt belangrijkste moment van dé dag! Het moment dat jullie elkaar het JA-woord geven staat voor altijd in uw geheugen gegrift.

Wist u dat Restaurant Duinhoek een officiële trouwlocatie is van de gemeente Hellevoetsluis? Dat betekent dat u hier elkaar ook het ja-woord kunt geven ten overstaan van de ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Zo biedt één locatie alles wat u nodig heeft!

Om het u makkelijk te maken, bieden wij een All-in Bruiloft bij Duinhoek aan voor slechts € 4.250! Hiermee heeft u een tot in de puntjes verzorgd feest zonder verrassingen achteraf. Dit hoort er allemaal bij:

  • Ontvangst voor 20 personen inclusief bruidspaar, met prosecco én bruidstaart.
  • Driegangendiner voor 20 personen.
  • Receptie/feest voor 100 gasten van 20.00 tot 24.00 uur. Ontvangst met koffie/thee en een petit fours.
  • In de loop van de avond gaan wij rond met koude en warme hapjes.
  • De muziek wordt verzorgd in de vorm van een DJ.
  • Overnachting voor het bruidspaar inclusief champagneontbijt.
  • Diverse drankjes de hele dag door, binnenlands gedistilleerd.

Heeft u andere wensen die beter bij uw feest passen? We doen het graag een voorstel op maat!

Ligging & Omgeving
Het restaurant heeft een ideale ligging waardoor het goed bereikbaar is vanuit zowel Rotterdam als Zeeland. Het restaurant ligt aan het begin van Resort Citta Romana wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Zo biedt het park de mogelijkheid om gasten te laten overnachten in een van onze villa’s. Daarnaast bevinden zich op ons park veel vijvers en bruggetjes waar u prachtige foto’s kunt maken.

Restaurant
Het restaurant is een officiële trouwlocatie waardoor u uw ceremonie bij ons op het terras of binnen kunt houden. Het terras ligt aan een prachtige vijver die in de zomer is bedekt met leliebloemen.
Het diner wordt binnen in een afgesloten zaal voor u geserveerd. Door een uitgebreide keuken heeft u voor het diner diverse mogelijkheden. Zo kunt u een diner aan tafel geserveerd krijgen, maar hebben we ook diverse buffetten en BBQ buffetten.
Na het diner zal de zaal worden omgetoverd tot feestzaal waar u op de muziek van een DJ of band heerlijk kunt dansen.

Service
Het restaurant beschikt over verschillende partners zoals een bloemist, DJ, bakkerij en visagist. Op deze manier kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen. Mocht u toch liever zelf alles organiseren is dat natuurlijk ook mogelijk.

Laat een review achter

WeddingFair