Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/05/2021

Scroll to top

Top

Amerikaanse bruiloft

Amerikaanse bruiloft!

Door Suzanne Meeuwissen

American Village

Een klein dorpje in Amerika, 1776. Een zomerbriesje zorgt voor verkoeling, de temperatuur is precies goed. Locatie: de grote tuin van een luxe, lichtgekleurd landhuis verderop. Een perfecte dag om te trouwen, de perfecte locatie om te trouwen. Dit is dé sfeer waar je aan moet denken: een American village, klein en nog niet heel bekend. De kleuren van het land van the fourth of july, Independence Day, komen terug in de styling van het eten en drinken, de tafelbedekking en de bloemstukken. Rood, wit, blauw…

De zomer is ongetwijfeld een geliefd seizoen. Als de scholen leeg zijn en de stranden vol neemt iedereen weer eens de tijd om te relaxen. Er is geen betere tijd om de mooiste dag van je leven in te plannen en jullie huwelijk te vieren met de mensen die je lief hebt! Deze American patriotic summer lovin’ shoot laat de zomerse sfeer heel goed terug komen. Wie wil er nou niet zo’n stylish bruiloft?

2. Amerikaanse bruiloft. inspiratie tafelindeling borden glazenHet Amerikaanse motief, het klassieke rood, wit en blauw compleet met de sterren en strepen, is waar de styling om draait. Om de bruiloft wat meer verfijning te geven kun je metallic tinten en elegante bloemstukken toevoegen aan het Amerikaanse design. De landelijke stijl van het grote huis en haar tuin zorgen voor schitterende foto’s!

De vintage look van het meubilair en de ongewone desserttafel zijn dé aanvullingen voor het uiterlijk van deze bruiloft. ’s Avonds, als het begint te schemeren, is het tijd voor fijne muziek en dansen onder de sterren… En wat dacht je van vuurwerk? Een droombruiloft met een snufje American dream!

Deze weddingshoot is weer heerlijk in elkaar gezet door de stylisten en de fotograaf. De setting is tot in de details doorgewerkt waardoor deze styled wedding net echt lijkt! Deze Amerikaanse bruiloft met een landelijke stijl en vintage details is prachtig verfijnd! Een inspirerende shoot voor als je zelf ook zo’n american village wedding wilt, of onderdelen er van..

1. Amerikaanse bruiloft. inspiratie tafelindeling13. Amerikaanse bruiloft. inspiratie cupcaks2.1 2. Amerikaanse bruiloft. inspiratie tafelindeling borden glazen 3. Amerikaanse bruiloft. inspiratie dranken tafel 4. Amerikaanse bruiloft. inspiratie boeket 5. Amerikaanse bruiloft. inspiratie bloemstukken  7. Amerikaanse bruiloft. inspiratie bruidstaart 8. Amerikaanse bruiloft. inspiratie cupcakes in ijshoorntjes 9. Amerikaanse bruiloft. inspiratie bruidspaar staand 10. Amerikaanse bruiloft. inspiratie bruidskapsels

***CREDITS*** Deze weddingshoot is gefotografeerd door Jenna Bechtholt photography www.weddingschicks.com

***CREDITS***
Deze weddingshoot is gefotografeerd door Jenna Bechtholt photography
www.weddingschicks.com

WeddingFair