Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 16/07/2019

Scroll to top

Top

Ballonnen bruiloft

Ballonnen bruiloft: een bruiloft vol ballonnen!

Ballonnen zijn van alle tijden. De traditionele ballondecoratie, zoals de ballonbogen en pilaren kunnen nog steeds heel erg leuk zijn. Met de juiste combinaties in kleur en vorm heb je een mooie eyecatcher. Tegenwoordig kan er steeds meer. Ballonnen op je bruiloft kunnen heel leuk zijn! De eigentijdse ballonnendecoratie wordt steeds vaker gebruikt. Denk maar aan de heliumballonnen, die binnenshuis tegen het plafond blijven hangen en buiten opgelaten kunnen worden. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de ballondecoratie, in dit artikel lees je meer!

Plafonddecoratie

Een onwijs leuk aanzicht: een plafond vol ballonnen. Allemaal in één kleur of een regenbooghemel, het is allemaal mogelijk. Deze heliumballonnen blijven wel hangen! Je kunt het ook afwisselen met ballonnen aan een doorzichtig draadje of verschil in grootte. Jullie gasten zullen hun ogen uitkijken!

Ballonnen. bruiloftBallonnen. bruiloft

Heliumballonnen zijn ook heel leuk om… los te laten in de open lucht! Hang er bijvoorbeeld kaartjes aan, waar iedere gast een wens en een adres op kan schrijven. Als de ballon dan ergens wordt gevonden kan het kaartje terug worden gestuurd. Een leuk presentje voor de eigenaar van de ballon die het verst komt! Net als heliumballonnen worden ook wel eens ‘wensballonnen’ de lucht in gelaten. Het mooiste effect geven deze lichtgevende lampionnen als ze op een heldere, windstille avond worden opgelaten. Het liefst meerdere lampionnen achter elkaar! Een fantastische ervaring. Laat de wensballon los en… make a wish! Bekijk wel eerst goed de veiligheidsvoorschriften van de overheid.

Ballonnen. bruiloft

Ballonvormen

Voor een enthousiast entree kies je ballonbogen of pilaren. De kleur, vorm en grootte kan je allemaal zelf bepalen en er is geen gesjouw met zware dozen of bakken 😉 De deuropening is nog nooit zo feestelijk geweest! Ook de auto kan versierd worden met ballonnen. Het hoeft niet over the top te zijn, subtiele hints zijn ook gewoon mogelijk met deze opgeblazen bollen. Normale ballonnen kunnen zo opgehangen worden in meerdere trosjes. Ook twisted balloons (langwerpig gekrulde ballonnen) zijn erg leuk om in trosjes op te hangen. Ballonnen kun je bedrukken met een tekst naar keuze: denk maar aan jullie eigen namen óf de namen van jullie gasten. Zo weet iedereen gelijk waar die zit!

Ballonnen. bruiloft

Sfeer

Voor een romantische sfeer zijn ballonnen uitstekend te gebruiken. Pak de ballonnen in, met doorzichtig tule in verschillende patroontjes. Als ’s avonds de sfeerverlichting aan gaat geven de ballonnen een bijna sprookjesachtig effect. Ook mooi: wat langere glitterende lintjes aan de ballonnen. Wie zei dat ballonnen niet stylish waren?

Ballonnen. bruiloft

Aan tafel

Wat dacht je hiervan? Dit (bij)dessert staat geweldig op tafel en geeft zeker wat bekijks. En… het is gemaakt met behulp van ballonnen! Naast deze grote chocolade ‘schalen’ kun je ook kleinere bakjes maken van bijvoorbeeld waterballonnetjes. Erg origineel! Om er een bruidextraatje aan te geven kun je denken aan pareltjes, glitters of andere taart- en cupcakeversiering. Als de tafel van de zoetigheid, taart of het buffet versierd moet worden kun je ook denken aan ballonnen. Onderstaande afbeelding voor inspiratie!

Ballonnen. bruiloftBallonnen. bruiloft

Kids

Komen er veel kinderen op jullie bruiloft? Met ballonnen hou je ze zeker zoet. De kids op je bruiloft vinden ballonnen helemaal geweldig. Om ze te entertainen kun je bijvoorbeeld een ballonnenclown inschakelen, om verschillende figuurtjes te maken. Een springkussen doet het ook altijd goed.

Ballonnen. bruiloftBallonnen. bruiloft

Reuzenballon

De echte diehards gaan voor de allergrootste ballon: een luchtballon! Maar of dat nou als decoratie in de kamer past? Als je heel graag in de wolken wilt trouwen kan dat tegenwoordig. Trouwen in een luchtballon: dat is toch geweldig!

Ballonnen. bruiloft

Gebruik je creativiteit! De standaardballonnen zijn leuk maar jullie bruiloftsversiering hoeft niet persé ovaal en van dezelfde grootte te zijn. Daarnaast zijn er nog zoveel andere feestelijke dingen die je met ballonnen kunt maken en doen…

Ballonnen. bruiloft

Ga naar de trouwspecialisten