Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 05/06/2020

Scroll to top

Top

123 Trouwauto

Gemiddelde beoordeling: 5 |

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Wij zijn de specialist in het verhuren van exclusieve trouwauto’s, trouwbussen en volgvervoer. Ineens heb je in plaats van twee of vier getuigen, honderden getuigen bij je huwelijk.

Bij 123Trouwauto maak je de beste keuze in trouwvervoer. Onze trouwauto’s en autobussen zijn stuk voor stuk blikvangers. Een exclusieve klassieker, luxe limousine, krachtige cabrio of prachtige oldtimer bus is met chauffeur te huur voor een aantrekkelijke prijs. Geef je huwelijksdag nog meer glans met het perfecte trouwvervoer en zeg: JA, IK WIL!Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:

 • 06 – 218 32 344 (ook WhatsApp)
 • Prins Mauritsstraat 262676 BC Maasdijk

 • Dit bedrijf is werkzaam in de regio(s):

 • zuidholland

Reviews

 1. Robbert en Anouk

  Je hebt de verwachtingen helemaal waargemaakt!
  Beste Karel,

  Je hebt de verwachtingen helemaal waargemaakt! Ontzettend bedankt voor deze mooie ervaring! We hebben enorm genoten van de dag en van de mooie Rolls Royce trouwauto waarmee we rondgereden zijn. Super dat je ook oog had voor details; het netjes doen van de stropdas en het niet vergeten van het boeket naar de fotoshoot. Ook onze gasten hadden allen dezelfde reactie: Wat een prachtige, netjes onderhouden auto en wat een leuke chauffeur. Hier sluiten wij ons volledig bij aan! Nogmaals, ontzettend bedankt!

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.