Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

Babs Gerard Bol Trouwambtenaar

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Jullie gaan trouwen of het geregistreerd partnerschap sluiten. Dat brengt vaak veel geregel met zich mee. Gelukkig kan een ceremoniemeester veel werk uit handen nemen. Maar voor één van de mooiste momenten van het leven moeten jullie zelf een beslissing nemen. Wie wordt jullie trouwambtenaar / ceremoniespreker die dag?

‘Ik wist niet dat je ook zo kon lachen bij een huwelijkssluiting’, is een reactie die ik geregeld na afloop krijg van aanwezigen, bruidsparen of geregistreerde partners . Het is mijn betrokkenheid waarmee ernst en humor een juiste plek krijgt in dit voor jullie unieke uur. Ik ben er voor jullie, als jullie dat willen! Daarbij denk ik met jullie mee om de ceremonie op een zeer persoonlijke manier te voltrekken. Het is dé dag van jullie leven. Op mijn eigen wijze kan ik daar een mooie bijdrage aan leveren. Ik verliet ik het basisonderwijs om mijn passie voor het spreken in het openbaar breed in te gaan vullen. Van die passie maakt deze schitterende baan als trouwambtenaar sinds 2013 een belangrijk deel uit.

Vooraf kom ik bij jullie langs en neem alle tijd voor het gesprek. Ik wil zo veel mogelijk horen om te kunnen benutten in mijn toespraak. Wat vond u van het aanzoek? Was het liefde op het eerste gezicht? Waar krijgen jullie vlekken van in je nek binnen jullie relatie? Het samenzijn moet alle aanwezigen een goed inzicht geven in jullie leven als bruidspaar/partners en jullie persoonlijke wensen voor de ceremonie. Uniek en op maat gaat het zeker worden. Zo heb ik altijd aandacht voor aanwezige kinderen. Zo bevestig ik bijvoorbeeld het ja-woord met een hamerslag, laat kinderen een speciale kinderakte ondertekenen of laat ze de ringen brengen. Kiezen jullie de persoonlijke trouwbelofte? Willen jullie een partnerschap met een feestelijke ceremonie? Maar ook aan hen die er helaas niet bij kunnen zijn en door jullie zo gemist worden geef ik in overleg met jullie warme aandacht.

Dit werk is voor mij heel bijzonder en dierbaar. Huwelijken en partnerschappen sluiten is in mijn ogen net als topsport. Je moet op het juiste moment pieken, want je kunt het maar één keer doen en elke ceremonie is uniek. Daarbij staan jullie centraal, maar mijn interactie met de andere aanwezigen zal groot zijn en zeker anders dan bij anderen.

In elke ceremonie kunnen er altijd onverwachte momenten optreden, zeker door de interactie met de aanwezigen. Met mijn improvisatievermogen en creativiteit kan ik snel inspelen op wat er gebeurt, maar jullie beiden moeten toch zelf ‘ja’ zeggen. En je hoeft maar twee keer ‘ja’ te zeggen… tegen elkaar en tegen mij. Ik ben er klaar voor, jullie ook?

Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:

  • 06-36316703
  • Zeewinde 252224 GL Katwijk

  • Dit bedrijf is werkzaam in de regio(s):

  • nederland, buitenland

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

WeddingFair