Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

Black Tie Gelegenheidskleding

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Strak in ‘t Pak

Een goede voorbereiding is het halve werk, niet alleen met een trouwjurk maar ook zeker met het pak voor de bruidegom. Het thema of de sfeer van jullie bruiloft staat centraal, is de sfeer chique, stijlvol, nonchalant, bohemien of klassiek? Vanuit daar kun je gaan kijken naar een pak. Zo past uiteindelijk het pak in het ‘perfecte plaatje’.

Dat perfecte plaatje is natuurlijk pas echt af als het pak goed staat bij de jurk, dus de oplossing daarvoor is om een foto of stuk stof van de jurk (bijvoorbeeld in een dichte envelop) mee te nemen zodat er goed kan worden gekeken naar de combinatie van het pak en de jurk. Het pak is net zo belangrijk als de jurk, vergeet dat niet! Dus begin op tijd met het zoeken naar jouw kostuum, begin ongeveer 3 maanden van te voren met een eerste afspraak zodat je nog alle keuzes en mogelijkheden hebt.

Voordat je een eerste afspraak maakt om in de desbetreffende winkel pakken te gaan passen, kun je natuurlijk online al goed oriënteren wat je mooi vindt. Want je eigen mening telt uiteindelijk het meest, jij gaat trouwen! Daarom is het ook slim om niet meer dan 3 a 4 personen mee te nemen met het passen. Hoe meer mensen, hoe meer meningen en dat is niet altijd even makkelijk.

Begin op tijd en blijf bij jezelf. Zo sta jij strak in ‘t pak op de grote dag!
Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:

  • 073-6 130 131
  • Hinthamerstraat 1705211 MV 's-Hertogenbosch

  • Dit bedrijf is werkzaam in de regio(s):

  • nederland, drenthe, flevoland, friesland, gelderland, groningen, limburg, noordbrabant, noordholland, overijssel, utrecht, zuidholland, zeeland

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

WeddingFair