Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

Boetiek de Bruid

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

JULLIE GAAN TROUWEN, GEFELICITEERD!

De voorbereidingen voor de grote dag gaan beginnen en jij mag op zoek naar je droomjurk. Wij ontvangen je graag voor een vrijblijvende pasafspraak in onze boetiek waar we tijdens een lekker kopje koffie of thee jouw wensen zullen bespreken. Omdat wij op afspraak werken, geven we de garantie dat jij alle persoonlijke aandacht, tijd en adviezen krijgt die jij als aanstaande bruid verdiend. Je hebt de boetiek dan ook helemaal voor je alleen.

Het zoeken naar dé jurk is een bijzondere beleving, waar je graag je dierbaren bij hebt. Samen met hen ga je in onze collectie op zoek naar jouw jurk, waarbij de bruidsmode styliste je ook van haar adviezen voorziet. Het meenemen van foto’s van jurken die jou aanspreken kan de styliste helpen in jouw zoektocht naar die ene jurk. De collectie van Boetiek de Bruid is heel divers met uiteenlopende stijlen. Zo vind je bij ons ook enkele gekleurde jurken of kies bijvoorbeeld voor elegant zwart. En met het ruime aanbod in maten zal elke vrouw er geweldig uitzien op haar grote dag. Onze prijzen variëren van €499,- tot €2.500,-, wat onze collectie voor ieder budget geschikt maakt.

En dan kunnen we echt starten met het passen van de met zorg geselecteerde trouwjurken! Tijdens het passen zijn schoenen en lingerie aanwezig. Heb je jouw droomjurk gevonden? Dan kleden we het geheel aan met de bij jou perfect passende accessoires en mogen de bubbels natuurlijk niet ontbreken! Een persoonlijk tintje meegeven aan dé trouwjurk? Boetiek de Bruid denkt graag creatief mee in het aanpassen en op maat maken van jouw droomjurk.

Bekijk snel onze bruidsmode online en plan een vrijblijvende pasafspraak in. Boetiek de Bruid bevindt zich in het centrum van het pittoreske Harderwijk, dé perfecte plek om er meteen een leuke dag uit van te maken!

LIEFS, PRISCILLARead More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:

  • 06 – 441 414 71
  • Hoogstraat 24B3841 BS Harderwijk

  • Dit bedrijf is werkzaam in de regio(s):

  • flevoland, gelderland, overijssel, utrecht

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

WeddingFair