Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

Bolderman Trouwauto ‘s

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Bolderman Trouwauto is een toonaangevende organisatie voor exclusieve trouwauto’s voor aanstaande bruidsparen. Bij ons vindt u klassieke trouwauto’s en trouwbussen.

Uw trouwdag is een van de meest bijzondere dagen van uw leven. Zo’n moment verdient een bijzondere klassieke trouwauto.
Bij Bolderman vindt u een uitgebreid assortiment klassieke trouwauto’s. Wat denkt u van onze schitterende Rolls Royce trouwauto? Onze Volkswagen Kever? U wilt graag een prachtige klassieke trouwauto of oldtimer trouwauto op uw trouwdag? Kies voor een klassieke trouwauto van Bolderman. Wij nodigen u graag uit om de in absolute nieuw staat verkerende klassieke trouwauto’s in het echt te komen bekijken.

Bolderman verhuurt een trouwauto maar een keer per dag, zodat hij op uw trouwdag royaal op tijd bij u aanwezig kan zijn en bij u blijft totdat u op het receptie-adres gebracht bent. Op deze manier kunt u al uw vervoer voor uw bruiloft met ons regelen. Een andere mogelijkheid die wij u kunnen bieden is gezellig met z’n allen in een oldtimerbus / touringcar. Daarnaast beschikken wij over diverse trouwauto volgwagens binnen ons netwerk.

Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:


Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

WeddingFair