Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

Brigitte Make-up Artist highlighting your natural beauty

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

.
Brigitte Make-up Artist is een enthousiaste beautician met een passie voor bruiden.

Mijn naam is Brigitte Boerland en ik ben make-up artist. Samen met mijn vriend Stefan woon ik in Moordrecht. Al van jongs af aan hield ik van make-up. Daarom heb ik besloten van mijn passie mijn werk te maken!

Brigitte in een notendop: Ik ben extravert, enthousiast en leg makkelijk en snel contact met mensen. In samenwerkingen vind ik het belangrijk dat de sfeer goed is en zorg ik dat ik in overleg altijd tot het beste resultaat kom. Daarnaast ben ik heel ondernemend, nieuwsgierig en heb ik allerlei uiteenlopende hobby’s, van musical tot bullet journal.

Fotoshoots, theaterproducties en runway shows heb ik inmiddels al veel mogen doen. Hier haal ik ontzettend veel energie uit. Ik vind het heel belangrijk om, naast geweldige make-up te zetten, vooral ook het model zich op zijn of haar gemak te laten voelen. Als model straal je het immers uit als je je ook goed voelt!

Dit heeft me geen windeieren gelegd: in het eerste jaar dat ik hiermee bezig ben was ik gelijk finalist bij de Talent Awards georganiseerd door de Make-up Awards!

Naast shoots en shows zou ik in de toekomst me graag bezighouden met bruiloften, televisie- en filmproducties en allerlei andere specialisaties. Het is voor mij de afwisseling, de creativiteit en vooral het sociale contact wat dit tot een fantastisch vak maakt!Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:


Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

WeddingFair