Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 04/06/2020

Scroll to top

Top

Bruidsboetiek Lovely Lady

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Bruidsjurk kopen? Maak er een feestje van!

Misschien droomde je als meisje al over prinsessenjurken. Of fantaseer je over trouwjurken sinds je weet dat jullie gaan trouwen. In elk geval begint jouw zoektocht in magazines of op internet en bekijk je welke bruidsjurken je wel of niet aanspreken. Je zou ook een inspiratiebord vol met dream dresses kunnen maken. Hoe dan ook, een trouwjurk vinden kan best lastig zijn, maar wel leuk!

Met de trouwjurk beleef jij jouw eigen sprookje. Daarom is het o zo belangrijk dat je van tevoren beslist wat je budget is. Wees duidelijk voor jezelf en naar de bruidswinkel toe wat jouw budget is. Niets is vervelender als blijkt dat jouw droomjurk veel te duur is.

Het feestje begint juist als je wordt meegenomen naar prachtige jurken die je ook werkelijk kunt betalen. Pas verschillende jurken die in jouw selectie staan en check ook de verrassing die de verkoopster voor jou in gedachten heeft. Misschien wordt je als een magneet door een bruidsjurk aangetrokken of is het bij de vijfentwintigste raak. Eén ding staat vast; zodra jouw evenbeeld naar je straalt vanuit de spiegel weet je het zeker: dát is mijn jurk!
Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:


Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.