Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

Ed Nobel custom made trouwringen

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Custom made trouwringen; jouw perfecte keus?

Je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord; custom made trouwringen. Als je op zoek bent naar trouwringen die volledig aansluiten bij je eigen smaak en wens, dan is kiezen voor custom-made design een goede optie. Elk trouwringenset is uniek en dus echt custom-made. Het grootste voordeel van een custom made design is de vrijheid. Het is jouw kans om je grootste dromen waar te maken en om te toveren in een prachtige set trouwringen.

Er is geen display met kant-en-klare ringen waaruit jullie een keuze moet maken. Integendeel, het gesprek met de ontwerper is een ontdekkingsreis naar jullie ideeën, stijl en persoonlijkheid. Custom made trouwringen worden speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. Jullie worden betrokken bij het hele design proces. Van welke kleuren, materiaalsoorten en edelstenen gaat jullie hart sneller kloppen? De ontwerper vertaalt jullie hartenwens in een passend en vooral persoonlijk advies.

Bij custom made trouwringen is niets standaard en nemen de designers tijd voor jullie. Omringd door de mooiste exemplaren schetst de ontwerper de trouwringen van jullie dromen. Al je persoonlijke ideeën en wensen kun je hierin kwijt.
Van klassieke stijlen tot onverwachte, speelse en betoverende designs, elke custom-made trouwring wordt perfect gemodelleerd naar jouw wensen. Jullie ontwerp wordt met veel zorg, vakmanschap en vaardigheid tot stand gebracht. Bovendien hoeven deze unieke trouwringen beslist niet duurder te zijn dan normale trouwringen.
Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:

  • 0181 624723
  • Oranjelaan 263201 CN Spijkenisse

  • Dit bedrijf is werkzaam in de regio(s):

  • zuidholland

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

WeddingFair