Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 06/06/2020

Scroll to top

Top

E&P Wedding Pictures

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Wij zijn E&P Wedding Pictures!

Wij zijn enthousiaste professionals die zich vol overgave richten op de fotografie en/of film van jullie huwelijk. Wij doen dit vanuit gevoel, waardoor de beelden een natuurlijke weergave van jullie dag worden.

Wij hebben een jong, creatief team dat perfect op elkaar is ingespeeld. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij een sfeervolle en volledige reportage van jullie bruiloft verzorgen voor zowel foto als video.

Trouwfotografie
Elke bruiloft die wij fotograferen is uniek. We houden er dan ook niet van om gemaakte beelden te maken, maar leggen juist de spontane momenten vast zoals ze zijn. Om overal en altijd je foto’s te kunnen zien, leveren wij je trouwfoto’s (ca. +400) standaard aan in online album en ontvang je van ons een fysiek trouwboek met je mooiste foto’s!

Trouwfilm
Met een trouwfllm beleef je je bruiloft nog intenser. Standaard leveren wij een videoclip (3-6 minuten, optioneel met dronebeelden). De duur is afhankelijk van hoe lang we aanwezig zijn. Daarnaast krijgen jullie ook nog een lange film van ongeveer 45-60 minuten aangeleverd. Deze bestaat uit ruw materiaal van de complete ceremonie en alle speeches die plaatsvinden tijdens onze aanwezigheid. Om verzekerd te zijn van goede audio, nemen wij extra geluidsapparatuur mee.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor trouwfoto- en / of trouwvideografie? Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek! Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:

  • 0615352304
  • Grote Houtstraat 9G2011 SB Haarlem

  • Dit bedrijf is werkzaam in de regio(s):

  • noordholland

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.