Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 01/12/2020

Scroll to top

Top

Guido Nobel Pianist & DJ

Gemiddelde beoordeling: 5 |

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Stel: je organiseert een receptie of een informeel diner voor je vrienden, familie, of andere relaties. Zakelijk, verjaardag, jubileum, of voor jullie huwelijk.
Op de achtergrond klinkt relaxte, herkenbare livemuziek. Iedereen kan elkaar uitstekend verstaan en toch voegt het pianospel overduidelijk een extra dimensie toe aan de sfeer.

Jij en je gasten krijgen een ‘muzikale menukaart’ en degenen die het leuk vinden, vragen hiermee verzoeknummers aan bij de pianist.Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:


Reviews

 1. Henk en Cindy

  Ceremonie
  Guido heeft bij ons opgetreden tijdens de ceremonie van onze bruiloft. Dit was in één woord: Geweldig!!. Hij heeft een grote diversiteit in zijn muziek en denkt goed mee in de mogelijkheden. Ons sprak de persoonlijke benadering aan in combinatie met de mooie pianomuziek. In verband met corona-maatregelen heeft het optreden tijdens het feest helaas geen doorgang kunnen vinden, maar hier keken wij ook zeker naar uit.

 2. Bert-Jan en Caroline

  Aanrader!
  Guido is een aanwinst voor je trouwdag! Hij is fijn in de omgang en denkt goed met je mee! Wat betreft muziek is echt alles mogelijk. Door zijn combinatie van piano en DJ is hij voor de hele avond inzetbaar! Hij zorgt ervoor dat je een echt knalfeest krijgt en betrekt je gasten op leuke wijze bij je feest! Niet twijfelen gewoon boeken! Je krijgt genoeg tijd om je wensen met hem te bespreken. Aanrader dus!

 3. Ibo & Jen

  wij vinden Guido Geweldig!! geweldige comunnicatie en heel duidelijk geweldige leuke muziek en niks is teveel voor hem! guido heeft op onze avond een onvergetelijke sfeer neergezet! Hij is echt GE-WEL-DIG! (Gasten waren ook allemaal erg enthousiast over Guido!) wij raden Guido zeker aan!!

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

WeddingFair