Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 04/06/2020

Scroll to top

Top

HeleneMG Bruidsmode en -couture

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

In mijn bruidsmodewinkel kun je kiezen uit een collectie bruidskleding van mooie en bijzondere merken, waaronder mijn eigen label, HeleneMG. Daarnaast kun je jouw droomjurk geheel naar eigen wens door mij laten ontwerpen en op maat laten maken.

Al zo lang als ik me kan herinneren wilde ik modeontwerpster worden en mooie kleding voor vrouwen maken. Ik kan wel zeggen dat het vervaardigen van couture in mijn bloed zit omdat zowel mijn Opa als mijn Vader coupeurs waren. Zij waren de mannen die voornamelijk herenkostuums maakten, een heel technisch vak. Ik heb heel veel van hun kunnen leren.

Ikzelf was altijd meer gecharmeerd van dameskleding; De diversiteit aan stoffen, materialen, kleuren, textuur en bewerkingen inspireert mij enorm en dagen me op creatief gebied uit telkens weer nieuwe creaties te maken.

Als Freelancer werk ik bij modeontwerper Addy van den Krommenacker. Gaandeweg kwam ik erachter dat specifiek het ontwerpen en maken van bruid- en avondkleding, vanwege de creativiteit die hierbij nodig is, mijn absolute voorkeur had.

Dat ik uiteindelijk in de bruidsmode terecht zou komen was
dan ook min of meer voorspelbaar. Ik vind dat er geen mooier vak is dan vrouwen te mogen kleden voor een van de mooiste dagen van hun leven.Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:

  • 0031-620613295
  • Hoogstraat 75256AW HEUSDEN-VESTING

  • Dit bedrijf is werkzaam in de regio(s):

  • noordbrabant

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.