Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 05/06/2020

Scroll to top

Top

Hofman Photography

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

This is me: Priscilla Hofman, de drijvende kracht achter Hofman Photography. Ik ben fulltime bruids- en boudoir fotograaf.

Ik houd van mijn werk! Elke reportage is uniek. Keer op keer voel ik mij bevoorrecht om de liefde tussen mensen vast te leggen. De schoonheid en eenvoud van het leven. De liefde en puurheid die “gewoon” ontstaan. De emoties die zichtbaar worden bij de first look, een gespannen vader die zijn dochter mag weggeven, de emoties van ouders bij het geven van jullie ja-woord, de lach en een traan van het bruidspaar bij het luisteren naar een ontroerende speech en de energie en ontlading die loskomen bij jullie first dance. Mijn kracht is die momenten zien en voor jullie vastleggen.

Mijn fotografiedroom kent geen einde. Ik sta er middenin. Veel mooie dromen in de fotografie heb ik al mogen waarmaken waaronder het fotograferen van bruiloften in de Carribean, het winnen van een internationale wedding award, samenwerken met een van ‘s werelds beste trouwfotografen en elke keer weer fantastische bruidsparen ontmoeten en groeien in mijn vak!

Ik word geïnspireerd door de prachtige, vaak zelfs roerende verhalen van mijn bruidsparen. Een verhaal vertellen met mijn foto’s dat is mijn missie.

Let’s meet soon!
Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:


Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.