Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 05/06/2020

Scroll to top

Top

Jamaica Huwelijksreis winnen

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

RIU Hotels & Resorts en Jamaica Tourist Board geven samen een 7-daagse verre reis naar Jamaica in de Cariben. Inclusief zeven nachten in het RIU Ocho Rios resort. Een all-inclusive bestemming direct aan het strand inclusief de retourvlucht van en naar Amsterdam of Brussel.

De gelukkige winnaar van de huwelijksreis naar Jamaica (m/v/x) en de kersvers getrouwde partner verblijven zeven nachten in hotel-resort RIU Ocho Rios. Het hotel ligt aan het hagelwitte strand van Greenwich Park. Ook in de elegante kamers blijf je in de Caribische sferen door het turqoise-blauw en wit van de oceaan en het strand. In het hele Hotel heb je gratis wifi, een actief “Splash Water World”, geniet je van een cocktail in een van de poolbars en wordt je helemaal zen in de Spa- en Wellness ruimtes.

Jullie worden verwend met de 24-uurs service “all-you-can-eat” verzorging. Locale vissers brengen dagelijks de lokaal gevangen vis waar het eiland beroemd om is. Het hotel heeft verschillende restaurants waaronder de Aziatische en Italiaanse keuken of geniet van de grill in het voortreffelijke Steakhouse. Krijg je al zin om de huwelijksreis naar Jamaica te winnen??Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:


Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.