Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography is al meer dan 10 jaar een begrip in de wereld van trouwfotografie. Niet zomaar wat kiekjes van je mooiste dag, maar dankzij Personal Art een pure persoonlijke beleving en daarmee een prachtige herinnering! Middels bijzondere technieken en een creatieve kijk worden de foto’s van jullie huwelijk een uniek, persoonlijk en onderscheidend beelddocument om voor altijd te koesteren. Van een op persoonlijke stijl & trouwthema bepaalde fotoreportage tot een grafisch ontworpen bruidsalbum; van een Live Photobooth tot videografie. Spontaan, indringend, exclusief…een alternatief op de mainstream.

De fotografen van KayPhoto4u staan voor een ontspannen, vriendschappelijke benadering. We noemen dit graag Friends For A Day; We gaan ontspannen, vrolijk en vriendschappelijk met jullie en de gasten om, wat de meest mooie, spontane en relaxte foto’s oplevert. Niet geposeerd overdreven of juist schichtig voor de camera, maar een waarheidsgetrouw beeld van hoe die bijzondere dag in al haar facetten gevierd wordt.

Wij werken zowel binnen Nederland als daarbuiten (internationaal) en zijn dus ook beschikbaar voor Destination Weddings. De afgelopen jaren is ons werk bekroond met diverse Internationale trouwfoto awards, onder meer bij Masters of Dutch Wedding Photography en vanaf 2017 al drie jaar op rij bij het prestigieuze Weddison.

Wil je meer te weten komen over ons unieke concept voor trouwfotografie? Je kunt bij KayPhoto4u met elke fotografische wens terecht. Van zachte, romantische trouwfoto’s tot uiterst journalistiek of out-of-the-box reportages. Twee fotografen (ook man-vrouw combinatie mogelijk), 20 verschillende soorten bruidsalbums, sfeervolle videografie, ontwerp van bedankkaarten, een Live Photo booth? KayPhoto4u Personal Art Wedding heeft het allemaal in huis.

Bezoek ons graag op de eerstvolgende Weddingfair. Jullie zijn van harte welkom!Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:


Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

WeddingFair