Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

Mildred Nijhove Trouwambtenaar

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Meer dan een simpel praatje

Hello Lovebirds,

Er zullen veel bruidsparen zijn die denken dat een trouwambtenaar niet zo heel belangrijk is, dat het een saai en onpersoonlijk praatje is wat er nou eenmaal bij hoort op de grote dag. Maar dat is het juist niet. Een trouwambtenaar is de persoon die jullie welkom heet, wat over jullie vertelt en uiteindelijk jullie het jawoord vraagt, ongeveer het belangrijkste van de dag, toch?

Het is meer dan een simpel praatje, jullie huwelijksceremonie zal er een worden waar nog lang over gesproken wordt en die jullie altijd een warme gloed & glimlach zal bezorgen. Jullie grote dag voelt al als een sprookje, maar wanneer er dan ook nog een mooi, liefdevol en persoonlijk verhaal over jullie wordt verteld dan is het pas echt compleet. Een goede trouwambtenaar brengt het verhaal met humor, plezier en soms een beetje ondeugend, net zoals het leven en jullie liefde.

Om te voorkomen dat het wel een simpel en afstandelijk praatje wordt, waarin de namen van de kinderen bijvoorbeeld worden vergeten of verkeerd worden uitgesproken, is het slim om goed rond te kijken en rond te vragen. Hebben mensen in jullie omgeving ervaring met een bepaalde trouwambtenaar bijvoorbeeld. Je wilt natuurlijk een trouwambtenaar die meedenkt met jullie ideeën, achter jullie als koppel staat en zorgt dat het een onvergetelijke dag wordt. Want dat is het belangrijkste.

Let’s Make Love Rule With So So Lobi.
Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:


Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

WeddingFair