Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 04/06/2020

Scroll to top

Top

Partycentrum Hipper en Kolfbaan

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Ja, ik wil…
De mooiste dag van je leven moet een sprookje worden.
Dit sprookje vieren wij graag met jullie mee. Hipper & Kolfbaan in hartje Gorinchem is de meest exclusieve en intiemste trouw- en feest locatie van Gorinchem en omstreken. 4 zalen met een unieke sfeer en romantiek met vele kaarsen, de prachtige binnentuin en de aangrenzende gracht.

Of het nu gaat om een huwelijksvoltrekking, receptie, diner of feestavond, wij staan garant voor een intieme en warme entourage dat bij ieder huwelijk past, voor ieder onderdeel van deze bijzondere dag.

Partycentrum Hipper en Kolfbaan is gevestigd in hartje Gorinchem. Een stad die barst van de historie en tegelijkertijd helemaal van nu is. De kenmerkende stadswallen, Grote Kerk, Slot Loevestein, Lingehaven, Dalempoort en sfeervolle winkelstraten liggen allemaal bij ons in de buurt. Gelegen in het midden van het land zijn wij zowel over de weg, via het spoor en over het water makkelijk te bereiken.

Hipper en Kolfbaan onderscheidt zich vooral door de bijzondere, stijlvolle locatie en het goede gastheerschap. Al vele jaren zijn wij gewend te zorgen voor een vlekkeloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen.

Wij organiseren in goed overleg met u, een fantastische dag voor uzelf en al uw gasten.

Wij maken elk event bijzonder!Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:

  • 0183 - 66 66 95
  • Torenstraat 1a 4201 GS Gorinchem

  • Dit bedrijf is werkzaam in de regio(s):

  • zuidholland

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.