Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 04/06/2020

Scroll to top

Top

Sandra Scheffer Couture

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Droomontwerp
Haute couture: het klinkt zo sjiek, maar wat is nu eigenlijk het verschil met confectie? Sandra Scheffer ontwerpt al 25 jaar exclusieve trouwjurken en weet als geen ander hoe zij de wensen van de bruid moet vertalen in een exclusief ontwerp.

Door haar creativiteit en imago heb je haar ontwerpen al kunnen zien in tv producties, artiesten, theaterproducties en shows in binnen en buitenland. Al deze ervaringen bundelt zij steeds opnieuw in uitzonderlijke creaties waarin je het handschrift van de ontwerper herkent. Sandra hanteert ruime openingstijden en is ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar voor de bruid en haar gezelschap.

“Samen kijken we wat het droomontwerp wordt. De perfecte materialen worden erbij gezocht en zo ontstaat jouw unieke en exclusieve couture trouwcreatie. Daarna wordt in mijn eigen atelier een proefmodel gemaakt en gepast zodat het perfecte resultaat wordt behaald.

Vervolgens wordt jouw unieke ontwerp geheel met de hand gemaakt. Ik gebruik de meest verfijnde stoffen ook voor de details en de accessoires, die eveneens met de hand worden aangebracht. Van jouw exclusieve ontwerp maak ik slechts één exemplaar. Je kunt er altijd op rekenen, dat je jouw unieke trouwcreatie nergens anders tegenkomt.

“Tot ziens! Je bent hartstikke welkom in mijn studio in Nieuwer ter Aa”
Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:

  • 06 13879269
  • Oukoop 33626 AW Nieuwer ter Aa (vlak bij Breukelen)

  • Dit bedrijf is werkzaam in de regio(s):

  • utrecht

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.