Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

Slump Catering & Events

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Ja, ik wil!

….. een fantastisch feest! Zorgeloos genieten van jullie huwelijksdag? Daar zeggen wij ‘ja’ tegen!

Bij Slump Catering & Events zijn we zeer ervaren in de catering en inrichting van bruiloften op eigen locatie. Slump Catering & Events is gevestigd in Bant. Jullie kunnen de verzorging van dé dag grotendeels uit handen geven, zodat jullie volop kunnen genieten Wij helpen graag om deze bijzondere dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken.

Trouwen op jullie droomlocatie is mogelijk! Wij bouwen jullie droomlocatie om tot feestlocatie, van een karakteristieke schuur tot aan een sfeervol ingerichte tent in het weiland. Wij beschikken over een ruim assortiment aan feestmaterialen en creativiteit, van tenten, complete barinrichting met tapinstallatie, meubilair tot sfeervolle verlichting.

In een oriënterend gesprek bespreken we samen alle wensen en ideeën, geven we advies en laten we jullie kennismaken met diverse mogelijkheden. In onze vrijblijvende offerte nemen wij een op maat gemaakt draaiboek mee welke aansluit bij de invulling van jullie dag.

Heerlijk eten en drinken zijn onlosmakelijk verbonden aan een geslaagde bruiloft. Onze koks maken heerlijke hapjes, gerechten en buffetten. Daarbij kunnen jullie denken aan een barbecuebuffet, maar ook een uitgebreid walking diner of live cooking behoren tot de mogelijkheden.

Bij ons staat persoonlijk advies en oprechte betrokkenheid voorop. Wij leveren maatwerk en het totale plaatje voor zowel kleine als grote gelegenheden en feesten. Neem gerust een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op. De medewerkers van Slump Catering & Events zijn graag van de partij en gunnen jullie een fantastisch feest!
Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:

  • 0527-27 43 27
  • Het Rister 118314 RD Bant

  • Dit bedrijf is werkzaam in de regio(s):

  • flevoland, friesland, gelderland, groningen, overijssel

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

WeddingFair