Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 04/06/2020

Scroll to top

Top

Spido Ja-woord op het water

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Ja-woord op het water..

Je ziet het steeds meer, bruiloften op locaties waarvan je niet had verwacht dat het mogelijk was of dat het veel sfeer kan brengen. De tijd dat bruiloften identiek waren is voorbij. Tegenwoordig zijn er allerlei mogelijkheden om te trouwen. Je trouwdag is een dag die je je leven lang niet meer vergeet, en steeds meer mensen willen daar nog net dat extraatje aan geven. Dus denk een keer ‘’ out of the box’’.

Denk bijvoorbeeld eens aan trouwen op het water! De boot als unieke trouwlocatie, iedereen wil op een originele en romantische manier elkaar het ja-woord geven, en dat kan niet beter dan op een boot. Rotterdam is hiervoor de stad! Ervaar een schitterende bruiloft op een schip. De voltrekking van het huwelijk, diner, receptie en feest op één unieke locatie. Wat dacht je van trouwen voor de Kuip en de receptie voor het centrum? Je kunt je eigen aanlegplaats aan de Maas kiezen voor een spetterend feest.

Wat belangrijk is om naar te kijken als jullie op een boot willen gaan trouwen, is dat de boot zelf als een sfeervolle trouwlocatie voelt. Aan boord kunnen al jouw wensen op culinair gebied en entertainment worden vervuld. Jij en jouw gasten worden met alle egards ontvangen door een crew die maar één doel voor ogen heeft: ervoor zorgen dat het jullie gezelschap aan niets ontbreekt.

Een bruiloft is uniek en moet passen bij jullie als bruidspaar. Dus houden jullie van wat extra’s of van net buiten de lijntjes kleuren? Dan is een bruiloft op een boot een goede match!
Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:

  • 010 275 9989
  • Willemsplein 853016 DR Rotterdam

  • Dit bedrijf is werkzaam in de regio(s):

  • zuidholland

Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.