Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

The Travelclub Peter & Pascale

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

The Travel Club Peter & Pascale jouw persoonlijke reisadviseurs

“Just married” en heerlijk samen op huwelijksreis. Of zelfs ook trouwen in het buitenland? Jouw persoonlijk reisadviseur kan beide voor jullie regelen. De huwelijksreisbestemmingen kunnen variëren van een stedentrip tot een rondreis. The Travelclub Peter & Pascale beschikt over een overzicht met favoriete honeymoonhotels.

Trouwen in het buitenland is erg in opkomst. Naast de paradijselijke bestemmingen in de Caribbean of op een van de geliefde eilanden in de Indische Oceaan (Mauritius en Seychellen) wordt ook vaak gekozen voor bijzondere en romantische bestemmingen als Italië, Zuid-Afrika of Cyprus. Trouwen op het strand met de blote voeten in het zand is erg populair. Of nog origineler: de trouwbelofte afleggen in de helikopter boven de Grand Canyon of op een cruiseschip?

Een ding is in ieder geval zeker; het moet een onvergetelijke ervaring worden. Een perfecte dag en een perfecte huwelijksreis. En jouw persoonlijk reisadviseur zal alles in het werk stellen om dit te realiseren.Read More

Volg ons op social media:

Contactgegevens:


Laat een review achter


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

WeddingFair